nieuws

The Killers delen nieuwe track Some Kind Of Love

Weer een nieuwe track van The Killers: Some Kind Of Love. Het nummer kwam tot stand in samenwerking met Brian Eno: het motief is losjes gebaseerd op diens An Ending (Ascent) van het album Apollo.

Het is alweer de vierde track van de nieuwe plaat Wonderful Wonderful die The Killers met ons delen. Voorheen verschenen The Man, Run For Cover en titeltrack Wonderful Wonderful.

Spijtig genoeg zal de nieuwe track voorlopig niet live gespeeld worden door bassist Mark Stoermer en gitarist Dave Keuning. In een officieel bericht lieten zij weten thuis te blijven tijdens de aankomende tour. Keuning heeft besloten meer tijd met zijn gezin door te brengen en Stoermer wil zich momenteel storten op zijn studie en zijn soloplaat.

OOR sprak The Killers uitgebreid in het nieuwe nummer. Bestel de nieuwe OOR hier, neem een abonnement of lees het interview op Blendle

Actie: een halfjaar OOR + de nieuwe cd’s van Foo Fighters en The Killers + 300 gratis concerten per jaar met Club OOR voor slechts €34,-.

Foto: Anton Corbijn

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid van <span class="oor">OOR</span> en stel je vinyl­pakket samen!
abo-actie

Word lid van OOR en stel je vinyl­pakket samen!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Coldplay, ...
ABBA deelt 'Just A Notion', de nieuwe single van 'Voyage'
luisteren

ABBA deelt ‘Just A Notion’, de nieuwe single van ‘Voyage’

Na de eerdere singles 'I Still Have Faith In You' en 'Don’t Shut Me Down' heeft ABBA opnieuw een nummer van ...
Future Past
album
Duran Duran

Future Past

Duran Duran hoorde zó bij het behang van de eighties dat het een wonder is dat ze altijd zijn doorgegaan ...

The Killers delen nieuwe track Some Kind Of Love (nieuws) | OOR