nieuws

The Killers komen met nieuw album 'Pressure Machine'

The Killers brengen op 13 augustus hun nieuwe album Pressure Machine uit, de snelle opvolger van het vorig jaar verschenen Imploding The Mirage. Bekijk hieronder de trailer.

Foto Danny Clinch

The Killers namen het album op met Foxygen’s Jonathan Rado en de War On Drugs-medewerker Shawn Everett, hetzelfde team dat werkte aan Imploding The Mirage.

Volgens een persbericht wordt het een kalmer en bedachtzamer album dan we gewend zijn. Brandon Flowers zegt dat het album ‘volstaat met nummers die op voorgaande releases overstemd zouden worden door het lawaai van typische Killers-platen’.

De geboortestad van Flowers – Nephi, Utah – zou voor inspiratie hebben gezorgd. In de onderstaande trailer zien we verschillende kleine steden voorbijkomen.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Foo Fighters delen discoplaat met Bee Gees-covers
luisteren

Foo Fighters delen discoplaat met Bee Gees-covers

De Foo Fighters hebben het debuut van de Dee Gees gedeeld. Op het album 'Hail Satin' spelen Dave Grohl en ...
Eric Clapton: 'Vaccinatiebewijs is discriminatie'
nieuws

Eric Clapton: ‘Vaccinatiebewijs is discriminatie’

Eric Clapton weigert optredens in zalen waar alleen bezoekers met een vaccinatiebewijs binnen mogen. Hij noemt de maatregelen discriminerend ...
Pukkelpop 2021 gaat toch niet door: 'Onmogelijk'
nieuws

Pukkelpop 2021 gaat toch niet door: ‘Onmogelijk’

Pukkelpop 2021 gaat niet door. De organisatie ziet geen mogelijkheid om het festival te organiseren met de huidige coronaregels in ...

The Killers komen met nieuw album 'Pressure Machine' (nieuws) | OOR