nieuws

The Killers naar de Ziggo Dome

The Killers komen naar Nederland. Op woensdag 28 februari 2018 staan Brandon Flowers en co in de Ziggo Dome in Amsterdam. Voorverkoop voor deze show start aanstaande vrijdag 22 september.

Deze week verschijnt Wonderful Wonderful, het nieuwe album van de band uit Las Vegas. Afgelopen vrijdag brachten de heren Some Kind Of Love uit, alweer de vierde track van het album.

Of bassist Mark Stoermer en gitarist Dave Keuning meekomen naar Amsterdam is nog maar zeer de vraag. In een officieel bericht lieten zij weten thuis te blijven tijdens de aankomende tour. Keuning heeft besloten meer tijd met zijn gezin door te brengen en Stoermer wil zich momenteel storten op zijn studie en zijn soloplaat.

OOR sprak The Killers uitgebreid in het nieuwe nummer. Bestel de nieuwe OOR hier, neem een abonnement of lees het interview op Blendle

Tickets voor de show op 28 februari zijn vanaf vrijdag 22 september 10:00 uur verkrijgbaar vanaf €39,- via Ticketmaster.

Actie: een halfjaar OOR + de nieuwe cd’s van Foo Fighters en The Killers + 300 gratis concerten per jaar met Club OOR voor slechts €34,-.

Foto: Anton Corbijn

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid van <span class="oor">OOR</span> en stel je vinyl­pakket samen!
abo-actie

Word lid van OOR en stel je vinyl­pakket samen!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Coldplay, ...
ABBA deelt 'Just A Notion', de nieuwe single van 'Voyage'
luisteren

ABBA deelt ‘Just A Notion’, de nieuwe single van ‘Voyage’

Na de eerdere singles 'I Still Have Faith In You' en 'Don’t Shut Me Down' heeft ABBA opnieuw een nummer van ...
Future Past
album
Duran Duran

Future Past

Duran Duran hoorde zó bij het behang van de eighties dat het een wonder is dat ze altijd zijn doorgegaan ...

The Killers naar de Ziggo Dome (nieuws) | OOR