nieuws

The Killers spelen nieuwe track The Calling

Gisterenavond speelden The Killers voor het eerst hun nieuwe track The Calling tijdens hun concert in Brixton Academy in Londen. Het nummer zal te vinden zijn op hun nieuwe plaat Wonderful Wonderful die 22 september in de (digitale) schappen ligt. Bijzonder aan de primeur was dat het nummer werd ingeleid door Hollywood-acteur Woody Harrelson.

Harrelson las ceremonieel een passage uit Mattheus 9 voor, een passage waarin Jezus een blindeman helpt door hem zijn zicht terug te geven. Grappig, want in het interview dat OOR met frontman Brandon Flowers had zegt de zanger: ‘Je kan het merendeel van de plaat terugvoeren naar mijn gezin. Mijn drang om hen te beschermen, hun kwetsbaarheid, die uiteindelijk de mijne ook weer blootlegt. Kán ik ze wel beschermen?’ Is deze nieuwe track een self-fulfilling prophecy, Brandon? God zal het weten.

Overigens is het interview te lezen in de nieuwe OOR, die morgen in de winkel ligt! OOR altijd als eerste op de mat? En gratis (!) naar 300+ (!) concerten per jaar! Word dan abonnee en kies een welkomstgeschenk!

Foto: Anton Corbijn

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Kaleo

Kaleo kampt met geloofwaardigheids-probleem

‘Looked the devil in the eye. The devil’s gonna make me a free man’, begint Jökull Júlíusson, frontman van Kaleo ...
nieuws
Stone Temple Pilots

Stone Temple Pilots verwelkomen nieuwe zanger

De Stone Temple Pilots zijn weer actief. Gisterenavond presenteerde de band een nieuwe zanger. Zijn naam is Jeff Gutt, bekend van de ...