nieuws

The Killers spelen nieuwe track The Calling

Gisterenavond speelden The Killers voor het eerst hun nieuwe track The Calling tijdens hun concert in Brixton Academy in Londen. Het nummer zal te vinden zijn op hun nieuwe plaat Wonderful Wonderful die 22 september in de (digitale) schappen ligt. Bijzonder aan de primeur was dat het nummer werd ingeleid door Hollywood-acteur Woody Harrelson.

Harrelson las ceremonieel een passage uit Mattheus 9 voor, een passage waarin Jezus een blindeman helpt door hem zijn zicht terug te geven. Grappig, want in het interview dat OOR met frontman Brandon Flowers had zegt de zanger: ‘Je kan het merendeel van de plaat terugvoeren naar mijn gezin. Mijn drang om hen te beschermen, hun kwetsbaarheid, die uiteindelijk de mijne ook weer blootlegt. Kán ik ze wel beschermen?’ Is deze nieuwe track een self-fulfilling prophecy, Brandon? God zal het weten.

Overigens is het interview te lezen in de nieuwe OOR, die morgen in de winkel ligt! OOR altijd als eerste op de mat? En gratis (!) naar 300+ (!) concerten per jaar! Word dan abonnee en kies een welkomstgeschenk!

Foto: Anton Corbijn

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid van <span class="oor">OOR</span> en stel je vinyl­pakket samen!
abo-actie

Word lid van OOR en stel je vinyl­pakket samen!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Coldplay, ...
ABBA deelt 'Just A Notion', de nieuwe single van 'Voyage'
luisteren

ABBA deelt ‘Just A Notion’, de nieuwe single van ‘Voyage’

Na de eerdere singles 'I Still Have Faith In You' en 'Don’t Shut Me Down' heeft ABBA opnieuw een nummer van ...
Future Past
album
Duran Duran

Future Past

Duran Duran hoorde zó bij het behang van de eighties dat het een wonder is dat ze altijd zijn doorgegaan ...

The Killers spelen nieuwe track The Calling (nieuws) | OOR