nieuws

The Killers spelen nieuwe track The Calling

Gisterenavond speelden The Killers voor het eerst hun nieuwe track The Calling tijdens hun concert in Brixton Academy in Londen. Het nummer zal te vinden zijn op hun nieuwe plaat Wonderful Wonderful die 22 september in de (digitale) schappen ligt. Bijzonder aan de primeur was dat het nummer werd ingeleid door Hollywood-acteur Woody Harrelson.

Harrelson las ceremonieel een passage uit Mattheus 9 voor, een passage waarin Jezus een blindeman helpt door hem zijn zicht terug te geven. Grappig, want in het interview dat OOR met frontman Brandon Flowers had zegt de zanger: ‘Je kan het merendeel van de plaat terugvoeren naar mijn gezin. Mijn drang om hen te beschermen, hun kwetsbaarheid, die uiteindelijk de mijne ook weer blootlegt. Kán ik ze wel beschermen?’ Is deze nieuwe track een self-fulfilling prophecy, Brandon? God zal het weten.

Overigens is het interview te lezen in de nieuwe OOR, die morgen in de winkel ligt! OOR altijd als eerste op de mat? En gratis (!) naar 300+ (!) concerten per jaar! Word dan abonnee en kies een welkomstgeschenk!

Foto: Anton Corbijn

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Roskilde: Eminem breekt alles records
concert
Eminem

Roskilde: Eminem breekt alles records

Het festivalgeweld is in alle hevigheid dwars door Europa losgebarsten, en OOR’s Tom Engelshoven komt er natuurlijk niet onderuit om ...
Our Country - Americana Act II
album
Ray Davies

Our Country – Americana Act II

The Kinks komen binnenkort weer bij elkaar, wat ongetwijfeld flink de aandacht zal trekken. Maar eerst heeft Sir Ray Davies ...
Rapgod Eminem kan rockgoden aan
concert
Eminem

Rapgod Eminem kan rockgoden aan

Zo groot is hiphop dus geworden. Al jaren dominant in de hitlijsten en nu klaar voor massale concerten. Jay Z ...

The Killers spelen nieuwe track The Calling (nieuws) | OOR