nieuws

The Lemon Twigs delen nieuwe single

Why Didn’t You Say That? is de tweede single van nieuwe EP Brothers Of Destruction The Lemon Twigs. De EP verschijnt op 22 september. Eerder al kon je Night Song van dat schijfje beluisteren.

Vorig jaar debuteerden de twee broers met hun album Do Hollywood – onze recensie lees je hier – waarna ze popliefhebbend Nederland inpakten met hun mix van sixties-, seventies– en eighties-popmuziek. Een enkeling noemt het bubblegum pop, wat begrijpelijk is: het is mierzoet, ogenschijnlijk simpel en als een kind zo speels.

De EP moet een punt zetten achter het Do Hollywood-tijdperk van de band: ‘In het begin van 2015 hadden we wat tracks over van de Do Hollywood-sessies, dus besloten we deze thuis in New York op te nemen op onze 8-track. Velen van jullie zullen een paar van de nummers herkennen van onze live shows. Ze zijn veel veranderd door de jaren heen, maar dit zijn de originele versies. We beschouwen de EP als laatste hoofdstuk van het Do Hollywood-tijdperk van onze groep. Dus geniet,’ vertellen de broers op Facebook.

Eerder dit jaar bezocht OOR The Lemon Twigs in de Tolhuistuin in Amsterdam. Het verslag lees je hier.

Foto: Jelmer de Haas

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Roskilde: Eminem breekt alles records
concert
Eminem

Roskilde: Eminem breekt alles records

Het festivalgeweld is in alle hevigheid dwars door Europa losgebarsten, en OOR’s Tom Engelshoven komt er natuurlijk niet onderuit om ...
Our Country - Americana Act II
album
Ray Davies

Our Country – Americana Act II

The Kinks komen binnenkort weer bij elkaar, wat ongetwijfeld flink de aandacht zal trekken. Maar eerst heeft Sir Ray Davies ...
Rapgod Eminem kan rockgoden aan
concert
Eminem

Rapgod Eminem kan rockgoden aan

Zo groot is hiphop dus geworden. Al jaren dominant in de hitlijsten en nu klaar voor massale concerten. Jay Z ...

The Lemon Twigs delen nieuwe single (nieuws) | OOR