nieuws

The Lemon Twigs delen nieuwe single

Why Didn’t You Say That? is de tweede single van nieuwe EP Brothers Of Destruction The Lemon Twigs. De EP verschijnt op 22 september. Eerder al kon je Night Song van dat schijfje beluisteren.

Vorig jaar debuteerden de twee broers met hun album Do Hollywood – onze recensie lees je hier – waarna ze popliefhebbend Nederland inpakten met hun mix van sixties-, seventies– en eighties-popmuziek. Een enkeling noemt het bubblegum pop, wat begrijpelijk is: het is mierzoet, ogenschijnlijk simpel en als een kind zo speels.

De EP moet een punt zetten achter het Do Hollywood-tijdperk van de band: ‘In het begin van 2015 hadden we wat tracks over van de Do Hollywood-sessies, dus besloten we deze thuis in New York op te nemen op onze 8-track. Velen van jullie zullen een paar van de nummers herkennen van onze live shows. Ze zijn veel veranderd door de jaren heen, maar dit zijn de originele versies. We beschouwen de EP als laatste hoofdstuk van het Do Hollywood-tijdperk van onze groep. Dus geniet,’ vertellen de broers op Facebook.

Eerder dit jaar bezocht OOR The Lemon Twigs in de Tolhuistuin in Amsterdam. Het verslag lees je hier.

Foto: Jelmer de Haas

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Kaleo

Kaleo kampt met geloofwaardigheids-probleem

‘Looked the devil in the eye. The devil’s gonna make me a free man’, begint Jökull Júlíusson, frontman van Kaleo ...
nieuws
Stone Temple Pilots

Stone Temple Pilots verwelkomen nieuwe zanger

De Stone Temple Pilots zijn weer actief. Gisterenavond presenteerde de band een nieuwe zanger. Zijn naam is Jeff Gutt, bekend van de ...