nieuws

The Lemon Twigs delen nieuwe single

Why Didn’t You Say That? is de tweede single van nieuwe EP Brothers Of Destruction The Lemon Twigs. De EP verschijnt op 22 september. Eerder al kon je Night Song van dat schijfje beluisteren.

Vorig jaar debuteerden de twee broers met hun album Do Hollywood – onze recensie lees je hier – waarna ze popliefhebbend Nederland inpakten met hun mix van sixties-, seventies– en eighties-popmuziek. Een enkeling noemt het bubblegum pop, wat begrijpelijk is: het is mierzoet, ogenschijnlijk simpel en als een kind zo speels.

De EP moet een punt zetten achter het Do Hollywood-tijdperk van de band: ‘In het begin van 2015 hadden we wat tracks over van de Do Hollywood-sessies, dus besloten we deze thuis in New York op te nemen op onze 8-track. Velen van jullie zullen een paar van de nummers herkennen van onze live shows. Ze zijn veel veranderd door de jaren heen, maar dit zijn de originele versies. We beschouwen de EP als laatste hoofdstuk van het Do Hollywood-tijdperk van onze groep. Dus geniet,’ vertellen de broers op Facebook.

Eerder dit jaar bezocht OOR The Lemon Twigs in de Tolhuistuin in Amsterdam. Het verslag lees je hier.

Foto: Jelmer de Haas

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic
festival

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic

Voor festivalbezoekers die gelukszoekers zijn viel er zaterdag wel heel veel te halen op TW Classic. Wat kan een dagje ...
George Kooymans: 'Jullie zijn nog niet van me af'
interview
golden earring

George Kooymans: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

‘Met George!’, klinkt het monter, aan de andere kant van de lijn. Slechts eenmaal ging de telefoon over en de ...
Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole
Down The Rabbit Hole
wilco

Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole

Waar is het feestje? Niet hier! Niet bij Wilco. Voor aanvang van het grootse en gretig gewilde nachtprogramma, doet Wilco ...

The Lemon Twigs delen nieuwe single (nieuws) | OOR