nieuws

The Prodigy naar de Lokerse Feesten

De heren van The Prodigy komen naar de Lokerse Feesten. Op donderdag 9 augustus staan ze samen met Chase & Statud DJ Set & Rage op het Vlaamse festival dat van 3 tot en met 12 augustus duurt.

Inmiddels zijn er al heel wat namen bekend voor de komende editie van de Lokerse Feesten. Op 3 augustus staan de Simple Minds en Arsenal op de planken, op 5 augustus zijn Steel Panther, Hatebreed, Gojira en Brides Of Lucifer van de partij. Punkfans kunnen op 8 augustus hun hart ophalen met Dropkick Murphys, Bad Religion, Turbonegro, Suicidal Tendencies en The Living End. Op 10 augustus krijgen de Belgen van dEUS gezelschap van Kasabian en de Manic Street Preachers en op 11 augustus tenslotte is het de beurt aan Gary Numan, Front 242 en 2 Many DJ’s Live.

Veel meer namen volgens binnenkort! De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Haal je tickets op de website van het festival.

Foto: Bart Heemskerk

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit ...
Een (of twee) dagticket(s) voor Pinkpop 2020
abo-actie

Een (of twee) dagticket(s) voor Pinkpop 2020

Als je nu een abonnement van anderhalf jaar (€99,95,-) op OOR neemt, krijg je een dagticket voor Pinkpop 2020 als ...
De 5 albums en tracks van deze week: Grimes, King Krule, Typhoon
nieuws

De 5 albums en tracks van deze week: Grimes, King Krule, Typhoon

Vrijdag, releasedag! Maar waar begin je met luisteren? En waar hou je op? OOR‘s Erik van den Berg en Koen Poolman selecteren ...

The Prodigy naar de Lokerse Feesten (nieuws) | OOR