nieuws

The Rolling Stones naar Amsterdam en Brussel

The Rolling Stones komen weer naar Nederland en België. Op 13 juni spelen Mick (78), Keith (78) en Ronnie (74) in de Johan Cruijff Arena, Amsterdam. Op 11 juli spelen ze in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

Foto Luuk Denekamp

De shows zijn onderdeel van de zogeheten SIXTY-tournee, een gloednieuwe productie om het zestigjarig jubileum van de band te vieren. Voor het sinds 2017, toen nog met Charlie Watts, komen de Stones weer in Nederland.

Concertorganisator Mojo belooft een enorm podium, bijzondere lichtshow en dito video-ontwerp. Naast de klassiekers wil de band ook ‘onverwachte keuzes uit zijn enorme arsenaal’ gaan toevoegen aan de setlist voor deze shows.

De Stones toerden afgelopen najaar door de Verenigde Staten, hun eerste tournee zonder Charlie Watts. Hij is vervangen door drummer Steve Jordan, die eerder met Keith Richards samenwerkte in diens zijproject The X-Pensive Winos.

Kaarten voor het concert in de Johan Cruijff Arena (vanaf 84 euro) gaan vrijdag 18 maart om 10.00 uur in de verkoop via Ticketmaster.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment
Elftal

OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen volgens de redactie. Dit is ...
Coldplay bezorgt zelfs de grootste cynici een glimlach
concert
Coldplay

Coldplay bezorgt zelfs de grootste cynici een glimlach

Tijdens hun Music Of The Spheres-wereldtour doet Coldplay dit jaar Nederland niet aan. De fans in de Benelux worden dit ...

The Rolling Stones naar Amsterdam en Brussel (nieuws) | OOR