nieuws

The Strokes derde headliner op Best Kept Secret

The Strokes zullen de zaterdag van Best Kept Secret headlinen. Dat kondigde de nieuwe festivaldirecteur Maurits Westerik woensdagavond live aan op 3FM in het programma van Frank van der Lende. Rock Werchter heeft de band ook bevestigd als headliner voor de vrijdag (3 juli).

The Strokes speelden sinds 2006 niet meer in Nederland. Sinds 2011 treedt de groep rondom zanger Julian Casablancas en gitarist Albert Hammond Jr. sowieso maar zelden op. Het laatste volledige album van The Strokes dateert uit 2013, maar er zijn plannen voor een nieuwe plaat die dit jaar moet verschijnen.

Eerder werden The National en Massive Attack aangekondigd voor Best Kept Secret, evenals Fontaines D.C., Belle and Sebastian en Metronomy, Black Midi. Het festival vindt dit jaar plaats op 12, 13 en 14 juni, natuurlijk op evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit ...
De Crowes versus het gekraai in Paradiso Noord
concert

De Crowes versus het gekraai in Paradiso Noord

The Black Crowes zijn terug op het oude nest. Chris en Rich Robinson hebben oud zeer bijgelegd en vieren het ...
Nieuwe Pearl Jam te beluisteren door telefoon op de maan te richten
nieuws

Nieuwe Pearl Jam te beluisteren door telefoon op de maan te richten

Zag je donderdagavond mensen met hun telefoon naar de maan zwaaien? Dat waren Pearl Jam-fans. De band heeft een single aangekondigd ...

The Strokes derde headliner op Best Kept Secret (nieuws) | OOR