nieuws

The Strokes, Post Malone, Big Thief e.a. op Roskilde

Het Deense festival Roskilde voegt 134 nieuwe namen toe aan zijn line-up, waaronder grote spelers als The Strokes, Megan Thee Stallion, Post Malone en Robert Plant & Alison Krauss. Het feest duurt maar liefst acht dagen en wordt gehouden van 25 juni tot en met 2 juli.

Foto Kim Matthai

Ook OOR-favorieten als Big Thief, Little Simz, Sigrid, The Smile en Mitski zijn van de partij op het Deense spektakel. Afgelopen herfst werd al bekendgemaakt dat Dua Lipa, Tyler, The Creator, HAIM en St. Vincent zullen optreden op Roskilde.

Anders Wahrén, een van de organisatoren van Roskilde, vertelt dat ze er alles aan gedaan hebben om de line-up van het festival zo divers mogelijk te maken. ‘We moeten de wereld weer bij elkaar brengen na de pandemie, en muziek speelt hierin een cruciale rol’, zegt hij in een persbericht.

Met 134 namen is de lijst met acts voor Roskilde nog niet compleet. Er zullen in de komende maanden nog wat namen aan de line-up toegevoegd worden. Tickets voor Roskilde zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden
in memoriam

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden

Kees Smallegange is dood. Hij overleed dinsdag aan een hartstilstand. Kees was een stronghold, een autoriteit op het gebied van ...
New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome
concert
new order

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome

Twee ballerina's, zij aan zij. Rodeorijders die perfect, midden in het frame, op hun ros blijven deinen. Luchtbeelden van moderne ...
OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR
oor-shop

OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR

Stop de persen! Ons tweede boek is klaar. Two years in the making, ruim vier kilo in de hand, op glorieus ...

The Strokes, Post Malone, Big Thief e.a. op Roskilde (nieuws) | OOR