nieuws

The War On Drugs brengt in oktober nieuw album uit

The War On Drugs brengt in de herfst zijn nieuwe album I Don’t Live Here Anymore uit. De opvolger van A Deeper Understanding (2017) verschijnt op 29 oktober op Atlantic. Beluister hieronder de eerste single Living Proof.

Foto Arend-Jan Hermsen

Adam Granduciel begon afgelopen weekend al met teasen van het langverwachte album. Op het Instagramaccount van The War On Drugs deelde hij een kort fragment met nieuwe muziek.

I Don’t Live Here Anymore werd opgenomen in zeven studio’s, waaronder de beroemde Electric Lady Studios in New York en Sound City in Los Angeles. Bekijk hieronder de tracklist en albumhoes.

De band gaat ook op tournee. Op 22 april 2022 staat The War On Drugs in Ziggo Dome, Amsterdam en een dag later in Sportpaleis, Antwerpen.

De laatste release van The War On Drugs is het vorig jaar verschenen livealbum Live Drugs. Sinds de oprichting in 2005, door Adan Granduciel en Kurt Vile, bracht de band uit Philadelphia vier studioalbums uit.

1. Living Proof
2. Harmonia’s Dream
3. Change
4. I Don’t Wanna Wait
5. Victim
6. I Don’t Live Here Anymore
7. Old Skin
8. Wasted
9. Rings Around My Father’s Eyes
10. Occasional Rain

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Doe Maar schrapt tournee: Henny Vrienten is ziek
nieuws

Doe Maar schrapt tournee: Henny Vrienten is ziek

Doe Maar annuleert zijn afscheidstournee omdat Henny Vrienten ziek is. De zogeheten Lijf aan Lijf-tournee wordt ook niet later ingehaald ...
24-9-1991: dit moet de beste releasedag aller tijden zijn
30 jaar oud

24-9-1991: dit moet de beste releasedag aller tijden zijn

Dertig jaar geleden verschenen op één knetterende dag zowel 'Nevermind', 'Blood Sugar Sex Magik', 'Screamadelica' als 'The Low End Theory'.  ...
Guns N' Roses deelt nieuwe single 'Hard Skool'
luisteren

Guns N’ Roses deelt nieuwe single ‘Hard Skool’

Na de comeback op het podium neemt Guns N' Roses ook 'gewoon' weer muziek op. Na 'ABSUЯD' brengt de band vandaag 'Hard ...

The War On Drugs brengt in oktober nieuw album uit (nieuws) | OOR