nieuws

The Waterboys en Duff McKagan en meer naar Once In A Blue Moon Festival

Met vier nieuwe namen is het programma voor de tweede editie van het Once In A Blue Moon festival compleet. The Waterboys (foto) en Guns N’ Roses-bassist Duff McKagan ft. Shooter Jennings (zoon countryster Waylon Jennings) zijn de twee opvallendste. Ook Ruston Kelly en Baptiste W. Hamon komen naar het Amsterdamse Bos. Na een succesvolle, uitverkochte eerste editie vorig jaar, vindt het festival dat zich met name richt op Americana, country, folk, blues en rootsrock dit jaar plaats op 24 augustus.

Eerder al werden onder meer Eels, Courtney Barnett, Eriksson Delcroix, John Moreland, Michelle David & The Gospel Sessions, Israel Nash, Dylan LeBlanc en Stef Kamil Carlens aan aangekondigd. De acts spelen verdeeld over drie podia ‘binnen een intiem opgezet festivalterrein in een bosrijke omgeving’, aldus de organisatie.

De kaartverkoop voor Once In A Blue Moon is inmiddels begonnen. Een ticket kost €69,-. Meer informatie vind je op de website van het festival.

Foto: Xavier Mercade

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Muse zit vast in z’n eigen spelletje, blijkt in Ziggo Dome
concert

Muse zit vast in z’n eigen spelletje, blijkt in Ziggo Dome

De reguliere ‘stadionshow’ van Muse in het Nijmeegse Goffertpark is nog geen drie maanden geleden, maar voor Nederland heeft de ...
Daniel Johnston (1961-2019): als een bang kind in het donker
nieuws

Daniel Johnston (1961-2019): als een bang kind in het donker

Daniel Johnston, held van vele beautiful freaks in de popmuziek, is overleden aan een hartaanval. Dat nieuws bracht de lokale krant ...
Ayreon in 013: kasteelheer Lucassen verbindt werelden
concert

Ayreon in 013: kasteelheer Lucassen verbindt werelden

Zijn glimlach aan het eind van de avond had niet breder kunnen zijn. Het was er een van grote tevredenheid ...

The Waterboys en Duff McKagan en meer naar Once In A Blue Moon Festival (nieuws) | OOR