nieuws

The Waterboys en Duff McKagan en meer naar Once In A Blue Moon Festival

Met vier nieuwe namen is het programma voor de tweede editie van het Once In A Blue Moon festival compleet. The Waterboys (foto) en Guns N’ Roses-bassist Duff McKagan ft. Shooter Jennings (zoon countryster Waylon Jennings) zijn de twee opvallendste. Ook Ruston Kelly en Baptiste W. Hamon komen naar het Amsterdamse Bos. Na een succesvolle, uitverkochte eerste editie vorig jaar, vindt het festival dat zich met name richt op Americana, country, folk, blues en rootsrock dit jaar plaats op 24 augustus.

Eerder al werden onder meer Eels, Courtney Barnett, Eriksson Delcroix, John Moreland, Michelle David & The Gospel Sessions, Israel Nash, Dylan LeBlanc en Stef Kamil Carlens aan aangekondigd. De acts spelen verdeeld over drie podia ‘binnen een intiem opgezet festivalterrein in een bosrijke omgeving’, aldus de organisatie.

De kaartverkoop voor Once In A Blue Moon is inmiddels begonnen. Een ticket kost €69,-. Meer informatie vind je op de website van het festival.

Foto: Xavier Mercade

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe
concert
Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3, op papier een dag vol bewezen klappers. Kamasi Washington: altijd machtig. Janelle Monáe: altijd een ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...

The Waterboys en Duff McKagan en meer naar Once In A Blue Moon Festival (nieuws) | OOR