nieuws
Pop

'The Avalanches niet op Lowlands'

The Avalanches zijn na zestien jaar terug met nieuwe album Wildflower. Ter promotie van de nieuwe plaat zou de band onder meer op Lowlands staan. Helaas laten de drie in een Facebook-verklaring weten alle festivalshows in Europa de komende maanden te moeten cancelen. 

Een precieze reden wordt niet genoemd in het statement, maar het gaat om een gezondsheidsprobleem van bassist/keyboardspeler Tony Di Blasi waardoor hij niet kan reizen. De geplande shows in thuisland Australië gaan wel door.

Fans van de elektronische groep The Avalanches moeten sowieso beschikken over een engelengeduld. In 2005 begon de band al te werken aan de opvolger van Since I Left You. Dat ze fans zó lang zouden verlaten had niemand op dat moment kunnen weten. Nu is er eindelijk een nieuw album, met onder meer bijdragen van Father John Misty, Danny Brown, Camp Lo en zes anderen.

Foto: Steve Gullick

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!
pre-order

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!

De eerste druk was binnen no-time uitverkocht, maar inmiddels ligt er een verse voorraad van 'Want More? Het beste van ...
Foo Fighters halen woede van anti-vaxxers op de hals
nieuws

Foo Fighters halen woede van anti-vaxxers op de hals

Bij het eerste Foo Fighters-concert in ruim een jaar werd geprotesteerd door anti-vaxxers. Een groep dook op bij een optreden in ...
Iggy Pop voor exclusieve show naar Utrecht
nieuws

Iggy Pop voor exclusieve show naar Utrecht

Iggy Pop komt op 22 juni naar Utrecht voor een 'onvervalste Iggy Pop-show'. Dit zal de enige show in Nederland ...

'The Avalanches niet op Lowlands' (nieuws) | OOR