nieuws

The Kooks naar HMH

Maandag 7 november staan The Kooks in de Heineken Music Hall. Een maand eerder komt derde album Junk Of The Heart uit, het vervolg van het succesvolle Konk uit 2008. De kaartverkoop voor de show van de Britten start vrijdag 24 juni om 10:00 uur.

Na verschijning van debuut Inside In/Inside Out (2006) met daar op hits als Naïve en She Moves In Her Own Way, speelt de groep rond Luke Pritchard veel in Nederland. Zo stond de band op Lowlands, Pinkpop en Parkpop. Begin deze maand speelde de band voor het eerst nieuw materiaal in een uitverkocht Paradiso.

Nieuwe nummers Eskimo Kiss en How’d You Like That hebben het in zich om net zulke grote Kooks-hits te worden als bijvoorbeeld Shine On van Konk. Nieuwe plaat Junk Of The Heart werd opgenomen in Los Angeles en Londen en geproduceerd door Tony Huffer. Kaarten voor de show in de Heineken Music Hall kosten 36 euro en zijn verkijgbaar via de website van Livenation.

Foto Luuk Denekamp

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
Compilatie Chris Cornell aangekondigd
nieuws
Chris Cornell

Compilatie Chris Cornell aangekondigd

Op 16 november verschijnt er een uitgebreide compilatie van de overleden Chris Cornell. Het album, simpelweg Chris Cornell genaamd, is bedoeld als ...

The Kooks naar HMH (nieuws) | OOR