nieuws

The Kooks naar HMH

Maandag 7 november staan The Kooks in de Heineken Music Hall. Een maand eerder komt derde album Junk Of The Heart uit, het vervolg van het succesvolle Konk uit 2008. De kaartverkoop voor de show van de Britten start vrijdag 24 juni om 10:00 uur.

Na verschijning van debuut Inside In/Inside Out (2006) met daar op hits als Naïve en She Moves In Her Own Way, speelt de groep rond Luke Pritchard veel in Nederland. Zo stond de band op Lowlands, Pinkpop en Parkpop. Begin deze maand speelde de band voor het eerst nieuw materiaal in een uitverkocht Paradiso.

Nieuwe nummers Eskimo Kiss en How’d You Like That hebben het in zich om net zulke grote Kooks-hits te worden als bijvoorbeeld Shine On van Konk. Nieuwe plaat Junk Of The Heart werd opgenomen in Los Angeles en Londen en geproduceerd door Tony Huffer. Kaarten voor de show in de Heineken Music Hall kosten 36 euro en zijn verkijgbaar via de website van Livenation.

Foto Luuk Denekamp

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen
concert

Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen

Le Guess Who?, het immer uitdijende festival met het alsmaar duizelingwekkender wordende blokkenschema. Een cultdingetje is het al lang niet ...
Regeerperiode Slayer ten einde
concert
Slayer

Regeerperiode Slayer ten einde

Met de woorden ‘The end is near’ kondigde Slayer op 22 januari zijn naderende afscheid aan. Na 37 jaar, 12 ...
Anders (Different)
album
De Jeugd Van Tegenwoordig

Anders (Different)

Een creatief hoogtij-jaar voor De Jeugd van Tegenwoordig. Na Luek uit februari is er gewoon alweer een album. Anders (Different) ...

The Kooks naar HMH (nieuws) | OOR