nieuws
Soul/r&b

The Weeknd naar de Ziggo Dome

The Weeknd komt naar Amsterdam. Begin volgend jaar start de R&B-zanger met het Europese gedeelte van zijn wereldtournee. Op vrijdag 24 februari staat hij in de Ziggo Dome. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 4 november.

Eind volgende maand ligt zijn derde studioalbum, Starboy, in de winkels. Ter promotie van het album gaat The Weeknd op wereltournee: Starboy: Legend Of The Fall 2017 World Tour, die in Zweden van start gaat. Daarna vervolgt hij zijn tour door de rest van Europa en later door de Verenigde Staten en Canada.

Abél Tesfaye, de echte naam van The Weeknd, begon zijn carrière anoniem en brak door met de mixtape House Of Balloons in 2011. Vervolgens maakte hij de studioplaten Kiss Land in 2013 en Beauty Behind The Madness in 2015. Met die laatste wist hij twee Grammy Awards te winnen. De plaat wist meer dan drie miljoen exemplaren te verkopen en kreeg triple platina-status. Daarnaast behaalde hij ook nog een Academy Award met de single Earned It, voor de soundtrack van Fifty Shades Of Grey.

Tickets voor het optreden in de Ziggo Dome zijn verkrijgbaar vanaf €35,-. De beste plaatsen kosten €75,-. De verkoop begint aanstaande vrijdag 4 november om 10:00 uur via Ticketmaster.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
Tool staat op in Ziggo Dome
concert
tool

Tool staat op in Ziggo Dome

‘I’m 58 and I’m standing up!’ Veel zegt Maynard James Keenan donderdagavond niet, in de uitverkochte Ziggo Dome. Zo zijn ...
Eerste beelden Bowie-film 'Moon­age Daydream'
kijken
David Bowie

Eerste beelden Bowie-film ‘Moon­age Daydream’

De eerste trailer van de nieuwe David Bowie-film 'Moonage Daydream' is vanaf nu te bekijken. De film draait vanaf september ...

The Weeknd naar de Ziggo Dome (nieuws) | OOR