nieuws
POP

Thomas Azier en meer nieuwe namen voor Vestrock

Vestrock heeft nieuwe namen bekend gemaakt. Zo staan Thomas Azier (foto), Lonely The Brave en Reptile Youth komende zomer op het Zeeuwse festival.

Verder zijn ook Bent Van Looy, Bass Kleph, Eveline Vroonland, Mark With A K, Syndaesia, Bodyspasm en Oorgasme aan de programmering toegevoegd. Eerder maakte de organisatie al bekend dat White Lies, Blaudzun en De Staat op het festival spelen.

Vestrock vindt plaats van 6 tot en met 8 juni in Hulst, waarvan de vrijdag Vestrock Junior is. Hiervoor zijn kaarten te koop voor 17,50 euro. Voor de zaterdag en zondag kosten dagkaarten 30 euro en een combiticket 50 euro. Sinds dit jaar kan er ook overnacht worden op een camping, hiervoor is een extra ticket nodig ter waarde van 10 euro. Kijk voor alle info op www.vestrock.nl.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
Tool staat op in Ziggo Dome
concert
tool

Tool staat op in Ziggo Dome

‘I’m 58 and I’m standing up!’ Veel zegt Maynard James Keenan donderdagavond niet, in de uitverkochte Ziggo Dome. Zo zijn ...
Eerste beelden Bowie-film 'Moon­age Daydream'
kijken
David Bowie

Eerste beelden Bowie-film ‘Moon­age Daydream’

De eerste trailer van de nieuwe David Bowie-film 'Moonage Daydream' is vanaf nu te bekijken. De film draait vanaf september ...

Thomas Azier en meer nieuwe namen voor Vestrock (nieuws) | OOR