nieuws

Toto 8 juni naar Ziggo Dome, Amsterdam

De heren van Toto vieren komend jaar hun 35-jarige jubileum met een wereldtournee waarbij op 8 juni de Amsterdamse Ziggo Dome wordt bezocht. De voorverkoop start komende vrijdag.

In 1978 verscheen het titelloze debuut van Toto, waarop de hits Hold The Line, I’ll Supply The Love en Georgy Porgy te vinden zijn. Tijd voor een feestje voor de met name in Europa populaire band. De rockers beginnen hun tournee op 30 mei in de Brussele Vorst Nationaal, waarna ze o.a. langs Luxemburg, Nederland en Italië trekken. In Frankrijk lijkt Toto verreweg de meeste fans te hebben: de band speelt daar maar liefst negen shows van formaat.

Vorig jaar speelden de hitmakers uit Los Angeles nog twee avonden in de Heineken Musical Hall en afgelopen augustus waren ze headliner op het niet bepaald succesvolle Pinkpop Classic.

De voorverkoop begint vrijdag 21 december om 10.00 uur via Ticketmaster.nl. Een ticket kost 49 euro (exclusief servicekosten).

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Simulation Theory
album
Muse

Simulation Theory

De tijd dat de internationale pers laaiend enthousiast stond te wachten op een nieuw album van Muse is al een ...
The Beatles (The White Album)
album
The Beatles

The Beatles (The White Album)

In februari 1968 trokken The Beatles naar Rishikesh in India om daar deel te nemen aan een cursus meditatie bij ...

Toto 8 juni naar Ziggo Dome, Amsterdam (nieuws) | OOR