nieuws

Toto 8 juni naar Ziggo Dome, Amsterdam

De heren van Toto vieren komend jaar hun 35-jarige jubileum met een wereldtournee waarbij op 8 juni de Amsterdamse Ziggo Dome wordt bezocht. De voorverkoop start komende vrijdag.

In 1978 verscheen het titelloze debuut van Toto, waarop de hits Hold The Line, I’ll Supply The Love en Georgy Porgy te vinden zijn. Tijd voor een feestje voor de met name in Europa populaire band. De rockers beginnen hun tournee op 30 mei in de Brussele Vorst Nationaal, waarna ze o.a. langs Luxemburg, Nederland en Italië trekken. In Frankrijk lijkt Toto verreweg de meeste fans te hebben: de band speelt daar maar liefst negen shows van formaat.

Vorig jaar speelden de hitmakers uit Los Angeles nog twee avonden in de Heineken Musical Hall en afgelopen augustus waren ze headliner op het niet bepaald succesvolle Pinkpop Classic.

De voorverkoop begint vrijdag 21 december om 10.00 uur via Ticketmaster.nl. Een ticket kost 49 euro (exclusief servicekosten).

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
Compilatie Chris Cornell aangekondigd
nieuws
Chris Cornell

Compilatie Chris Cornell aangekondigd

Op 16 november verschijnt er een uitgebreide compilatie van de overleden Chris Cornell. Het album, simpelweg Chris Cornell genaamd, is bedoeld als ...

Toto 8 juni naar Ziggo Dome, Amsterdam (nieuws) | OOR