nieuws

Trailer voor nieuwe Pearl Jam concertfilm

Pearl Jam heeft een trailer gedeeld voor de aankomende concertfilm Let’s Play Two. De film bevat liveopnames van twee shows die Eddie Vedder en zijn mannen in Chicago speelden. Een releasedatum is nog niet bekend.

De opnames voor Let’s Play Two zijn gemaakt tijdens twee concerten op 21 en 22 augustus, gedurende een Noord-Amerikaanse tour in 2016. De concerten vonden plaats in Wrigley Field, het honkbalstadion van de Chicago Cubs. De titel verwijst naar een uitspraak van Ernie Banks: ‘Het is een perfecte dag om een potje te honkballen. Laten we er twee spelen!’. Banks startte in 1953 als de eerste zwarte speler bij de Cubs en speelde negentien seizoenen mee. Begin 2015 overleed de Amerikaanse honkballegende op 83-jarige leeftijd.

Onlangs was Eddie Vedder nog in het land voor drie shows in de Afas Live. Pearl Jams laatste studioalbum, Lightning Bolt, is alweer vier jaar oud. In 2016 brachten ze een livealbum uit dat werd uitgebracht door Third Man Records, het label van Jack White.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Simulation Theory
album
Muse

Simulation Theory

De tijd dat de internationale pers laaiend enthousiast stond te wachten op een nieuw album van Muse is al een ...
The Beatles (The White Album)
album
The Beatles

The Beatles (The White Album)

In februari 1968 trokken The Beatles naar Rishikesh in India om daar deel te nemen aan een cursus meditatie bij ...

Trailer voor nieuwe Pearl Jam concertfilm (nieuws) | OOR