nieuws

Trailer voor nieuwe Pearl Jam concertfilm

Pearl Jam heeft een trailer gedeeld voor de aankomende concertfilm Let’s Play Two. De film bevat liveopnames van twee shows die Eddie Vedder en zijn mannen in Chicago speelden. Een releasedatum is nog niet bekend.

De opnames voor Let’s Play Two zijn gemaakt tijdens twee concerten op 21 en 22 augustus, gedurende een Noord-Amerikaanse tour in 2016. De concerten vonden plaats in Wrigley Field, het honkbalstadion van de Chicago Cubs. De titel verwijst naar een uitspraak van Ernie Banks: ‘Het is een perfecte dag om een potje te honkballen. Laten we er twee spelen!’. Banks startte in 1953 als de eerste zwarte speler bij de Cubs en speelde negentien seizoenen mee. Begin 2015 overleed de Amerikaanse honkballegende op 83-jarige leeftijd.

Onlangs was Eddie Vedder nog in het land voor drie shows in de Afas Live. Pearl Jams laatste studioalbum, Lightning Bolt, is alweer vier jaar oud. In 2016 brachten ze een livealbum uit dat werd uitgebracht door Third Man Records, het label van Jack White.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Wide Awake!
album
Parquet Courts

Wide Awake!

Was Wide Awake! een debuut geweest, hadden we dan van een klassieker gesproken? Parquet Courts’ vijfde – zevende als je ...
Win tickets voor Screaming Females in Sugarfactory
winactie
Screaming Females

Win tickets voor Screaming Females in Sugarfactory

Aanstaande zondag 27 mei in de Sugarfactory in Amsterdam: Screaming Females! Ouderwetse punrock uit New Jersey, gespeeld door een band ...
Part Of The Light
album
Ray LaMontagne

Part Of The Light

In veel jaarlijstjes trof je ‘m niet aan, maar Ouroboros, de laatste plaat van Ray LaMontagne, werd ten tijde van ...

Trailer voor nieuwe Pearl Jam concertfilm (nieuws) | OOR