nieuws

Trailer voor nieuwe Pearl Jam concertfilm

Pearl Jam heeft een trailer gedeeld voor de aankomende concertfilm Let’s Play Two. De film bevat liveopnames van twee shows die Eddie Vedder en zijn mannen in Chicago speelden. Een releasedatum is nog niet bekend.

De opnames voor Let’s Play Two zijn gemaakt tijdens twee concerten op 21 en 22 augustus, gedurende een Noord-Amerikaanse tour in 2016. De concerten vonden plaats in Wrigley Field, het honkbalstadion van de Chicago Cubs. De titel verwijst naar een uitspraak van Ernie Banks: ‘Het is een perfecte dag om een potje te honkballen. Laten we er twee spelen!’. Banks startte in 1953 als de eerste zwarte speler bij de Cubs en speelde negentien seizoenen mee. Begin 2015 overleed de Amerikaanse honkballegende op 83-jarige leeftijd.

Onlangs was Eddie Vedder nog in het land voor drie shows in de Afas Live. Pearl Jams laatste studioalbum, Lightning Bolt, is alweer vier jaar oud. In 2016 brachten ze een livealbum uit dat werd uitgebracht door Third Man Records, het label van Jack White.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nu met nog meer keus!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nu met nog meer keus!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Het kon niet uitblijven: Toto covert Weezer
nieuws
Toto

Het kon niet uitblijven: Toto covert Weezer

Daar is ie dan: de Weezer-cover van Toto. Nadat Rivers Cuomo en de zijnen Africa coverden, is het nu de ...
De Staat terug met nieuwe single Kitty Kitty
nieuws
De Staat

De Staat terug met nieuwe single Kitty Kitty

De Staat is terug! De Nijmeegse band heeft een gloednieuwe single uitgebracht: Kitty Kitty. Het is de eerste track van ...

Trailer voor nieuwe Pearl Jam concertfilm (nieuws) | OOR