nieuws

Trailer voor nieuwe Pearl Jam concertfilm

Pearl Jam heeft een trailer gedeeld voor de aankomende concertfilm Let’s Play Two. De film bevat liveopnames van twee shows die Eddie Vedder en zijn mannen in Chicago speelden. Een releasedatum is nog niet bekend.

De opnames voor Let’s Play Two zijn gemaakt tijdens twee concerten op 21 en 22 augustus, gedurende een Noord-Amerikaanse tour in 2016. De concerten vonden plaats in Wrigley Field, het honkbalstadion van de Chicago Cubs. De titel verwijst naar een uitspraak van Ernie Banks: ‘Het is een perfecte dag om een potje te honkballen. Laten we er twee spelen!’. Banks startte in 1953 als de eerste zwarte speler bij de Cubs en speelde negentien seizoenen mee. Begin 2015 overleed de Amerikaanse honkballegende op 83-jarige leeftijd.

Onlangs was Eddie Vedder nog in het land voor drie shows in de Afas Live. Pearl Jams laatste studioalbum, Lightning Bolt, is alweer vier jaar oud. In 2016 brachten ze een livealbum uit dat werd uitgebracht door Third Man Records, het label van Jack White.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
album
Courtney Barnett & Kurt Vile

Lotta Sea Lice

De eerste single van de andere Courtney en Kurt, Over Everything, was de perfecte synthese van beider stijlen: aanstekelijk eigenzinnig ...
winactie
The Waterboys

Tickets voor The Waterboys in AFAS Live

Op woensdag 15 november staan de folkrockers van The Waterboys in AFAS Live. En jij kunt daarbij zijn, want OOR ...