tip

Tribute Taylor Hawkins zaterdag live te volgen

De Foo Fighters spelen zaterdag een tributeshow voor hun overleden drummer Taylor Hawkins in het Londense Wembley Stadium. Tickets zijn uitverkocht, maar de ‘all-star show’ is eenvoudig te volgen via de onderstaande livestream van MTV. De show begint zaterdag om 17.30 uur.

Gedurende de avond zijn er (gast)optredens van onder andere Liam Gallagher, Mark Ronson, Kesha, Chrissie Hynde, Krist Novoselic, Nile Rodgers, Brian May, John Paul Jones en Josh Homme. Uiteraard komen er ook veel drummers voorbij, waaronder Lars Ulrich, Stewart Copeland, Travis Barker en Roger Taylor.

Het doel van dit alles: ‘Playing the songs that Taylor fell in love with and the ones he brought to life.’ Alle opbrengsten gaan naar een goed doel. Op 27 september is er een tweede concert in Los Angeles, hier spelen onder andere Miley Cyrus, Joan Jett en Hawkins’ voormalige werkgever Alanis Morissette.

Taylor Hawkins overleed eind maart op 50-jarige leeftijd in de Colombiaanse hoofdstad Bogota, waar de band op tournee was. De Foo Fighters annuleerden hun volledige tournee en hebben sindsdien niet meer opgetreden. Over de toekomst van de band is nog niets bekend. Lees hier ons in memoriam voor Taylor Hawkins.

OOR is zaterdag aanwezig in het Wembley Stadium. Volg ons op Instagram en Facebook voor live updates via de stories.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Ayreon in 013: meer is meer bij dynamisch progmetalspektakel
concert

Ayreon in 013: meer is meer bij dynamisch progmetalspektakel

Exact vier jaar na Into The Electric Castle brengt Arjen Lucassen met 01011001 – Live Beneath The Waves opnieuw een ...
Verrassing: nieuw album The National komt maandag uit
nieuwe muziek

Verrassing: nieuw album The National komt maandag uit

The National brengt maandag zijn nieuwe album 'Laugh Track' uit. Dat maakte de band vrijdag bekend op hun eigen festival ...
Sufjan Stevens kampt met zeldzaam Guillain-Barré syndroom
nieuws
sufjan stevens

Sufjan Stevens kampt met zeldzaam Guillain-Barré syndroom

Sufjan Stevens ondergaat een intensieve behandeling voor het Guillain-Barré-syndroom, een spierziekte die mensen volledig kan verlammen ...

Tribute Taylor Hawkins zaterdag live te volgen (tip) | OOR