nieuws

Tyler, The Creator deelt Boredom

Niet vervelend: Tyler, The Creator deelt Boredom van zijn tweede album Scum Fuck Flower Boy. Ook onderzoekt hij onder meer donuts en tijdreizen in zijn eigen tv-show.

Op Boredom leveren Corinne Bailey Rae, Rex Orange County en Anna of the North een bijdrage. het is de derde track die wordt uitgebracht van het aankomende tweede album Scum Fuck Flower Boy. Eerder verschenen Who Dat Boy, met A$AP Rocky en 911/Mr.Lonely, waarop ook Frank Ocean te horen is. Scum Fuck Flower Boy volgt Cherry Bomb, uit 2015, op. De release staat gepland op 21 juli.

Ook is er een tv-show onderweg met Tyler, The Creator in de hoofdrol. Eind juni verscheen de trailer voor Nuts + Bolts, de show waarin Tyler gevolgd wordt, terwijl hij onderzoekt hoe ‘alles wat hij awesome vindt’ wordt gemaakt. Zijn interesses? Donuts, go-karts, stop-motion, mosterd en tijdreizen. In augustus is de show te zien op Viceland.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Prophets Of Rage

Prophets Of Rage: voor al uw feesten en partijen

Wie vandaag de dag om zich heen kijkt, ziet waarschijnlijk genoeg om boos over te worden. Sterker nog, bijna iedereen ...
nieuws
Nick Cave

Nick Cave eerste bevestiging Rock Werchter 2018

Nick Cave & The Bad Seeds zijn de eerste bevestiging voor Rock Werchter 2018. Het Vlaamse festival vindt volgend jaar ...