nieuws

Tyler, The Creator deelt Boredom

Niet vervelend: Tyler, The Creator deelt Boredom van zijn tweede album Scum Fuck Flower Boy. Ook onderzoekt hij onder meer donuts en tijdreizen in zijn eigen tv-show.

Op Boredom leveren Corinne Bailey Rae, Rex Orange County en Anna of the North een bijdrage. het is de derde track die wordt uitgebracht van het aankomende tweede album Scum Fuck Flower Boy. Eerder verschenen Who Dat Boy, met A$AP Rocky en 911/Mr.Lonely, waarop ook Frank Ocean te horen is. Scum Fuck Flower Boy volgt Cherry Bomb, uit 2015, op. De release staat gepland op 21 juli.

Ook is er een tv-show onderweg met Tyler, The Creator in de hoofdrol. Eind juni verscheen de trailer voor Nuts + Bolts, de show waarin Tyler gevolgd wordt, terwijl hij onderzoekt hoe ‘alles wat hij awesome vindt’ wordt gemaakt. Zijn interesses? Donuts, go-karts, stop-motion, mosterd en tijdreizen. In augustus is de show te zien op Viceland.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Electric Light
album
James Bay

Electric Light

James Bay maakte met zijn debuutalbum Chaos And The Calm een zeer geslaagde entree. Hold Back The River, Let It ...
Tell Me How You Really Feel
album
Courtney Barnett

Tell Me How You Really Feel

Biecht: het Barnett-kwartje viel bij mij pas een paar maanden nadat haar debuut Sometimes I Sit And Think, And Sometimes ...
The Kooks terug met twee nieuwe singles
nieuws
The Kooks

The Kooks terug met twee nieuwe singles

The Kooks zijn terug! De Britse band heeft maar liefst twee nieuwe tracks gedeeld: No Pressure en All The Time ...

Tyler, The Creator deelt Boredom (nieuws) | OOR