nieuws

Tyler, The Creator deelt Boredom

Niet vervelend: Tyler, The Creator deelt Boredom van zijn tweede album Scum Fuck Flower Boy. Ook onderzoekt hij onder meer donuts en tijdreizen in zijn eigen tv-show.

Op Boredom leveren Corinne Bailey Rae, Rex Orange County en Anna of the North een bijdrage. het is de derde track die wordt uitgebracht van het aankomende tweede album Scum Fuck Flower Boy. Eerder verschenen Who Dat Boy, met A$AP Rocky en 911/Mr.Lonely, waarop ook Frank Ocean te horen is. Scum Fuck Flower Boy volgt Cherry Bomb, uit 2015, op. De release staat gepland op 21 juli.

Ook is er een tv-show onderweg met Tyler, The Creator in de hoofdrol. Eind juni verscheen de trailer voor Nuts + Bolts, de show waarin Tyler gevolgd wordt, terwijl hij onderzoekt hoe ‘alles wat hij awesome vindt’ wordt gemaakt. Zijn interesses? Donuts, go-karts, stop-motion, mosterd en tijdreizen. In augustus is de show te zien op Viceland.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid van <span class="oor">OOR</span> en stel je vinyl­pakket samen!
abo-actie

Word lid van OOR en stel je vinyl­pakket samen!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Coldplay, ...
ABBA deelt 'Just A Notion', de nieuwe single van 'Voyage'
luisteren

ABBA deelt ‘Just A Notion’, de nieuwe single van ‘Voyage’

Na de eerdere singles 'I Still Have Faith In You' en 'Don’t Shut Me Down' heeft ABBA opnieuw een nummer van ...
Future Past
album
Duran Duran

Future Past

Duran Duran hoorde zó bij het behang van de eighties dat het een wonder is dat ze altijd zijn doorgegaan ...

Tyler, The Creator deelt Boredom (nieuws) | OOR