nieuws
Indie

Vierde editie showcase-avond DiCe aangekondigd

Op 17 mei is TivoliVredenburg het toneel van de vierde editie van DICE, de showcase-avond van het podium in samenwerking met EKKO en boekingskantoor Friendly Fire. Op het programma staan Gordi, Harrison Brome, The Magic Gang, Miya Folick, Rhys Lewis en Tom Prior (foto), acts die na DICE doorvliegen naar Brighton voor showcasefestival The Great Escape.

DICE vindt plaats rondom internationale showcasefestivals als The Great Escape, Reeperbahn en Eurosonic/Noorderslag, het moment waarop veel bands voor het eerst door Europa toeren. Van de honderden artiesten die tijdens deze festivals in de buurt zijn, maakt DICE een selectie van zes artiesten om ook in Utrecht hun debuut te maken. Deze keer dus onder andere Tom Prior, die Alex Turner, Paloma Faith en Naughty Boy tot zijn fans mag rekenen. Met deze laatste artiest verscheen Prior zelfs begin 2016 al bij Radio 1’s befaamde Live Lounge. Op zijn laatste EP The Sunday Scene combineert de singer-songwriter verslavende beats met verhalende songwriting.

Benieuwd naar alle artiesten? DiCe heeft een mooie Spotify-lijst gemaakt! Tickets zijn te koop via de website van TivoliVredenburg en kosten €15,-.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Prophets Of Rage

Prophets Of Rage: voor al uw feesten en partijen

Wie vandaag de dag om zich heen kijkt, ziet waarschijnlijk genoeg om boos over te worden. Sterker nog, bijna iedereen ...
nieuws
Nick Cave

Nick Cave eerste bevestiging Rock Werchter 2018

Nick Cave & The Bad Seeds zijn de eerste bevestiging voor Rock Werchter 2018. Het Vlaamse festival vindt volgend jaar ...