winactie

Win! Een Frank Zappa-pretpakket bij de film 'ZAPPA'

Frank Zappa liet na zijn dood een indrukwekkend archief na dat hij The Vault noemde. De nieuwe documentaire ZAPPA, die vanaf 17 juni in de Nederlandse bioscopen draait, puilt uit van deze nooit eerder vertoonde optredens, interviews, familietaferelen en animatiefilmpjes.

Regisseur Alex Winter kreeg voor deze langverwachte documentaire onbeperkt toegang tot het beeldarchief en verkent het privéleven achter de gigantische muzikale carrière van Zappa. Met duizenden uren zorgvuldig gedigitaliseerd beeld en geluid bouwt hij een uniek portret.

In de film komen onder andere oud-bandgenoten Steve Vai, Mike Keneally, Ian Underwood en zijn weduwe Gail Zappa aan het woord. Ook zijn er twaalf nooit eerder uitgebrachte opnames uit het Zappa-archief te horen.

Win!

Wij mogen 2 x 2 vrijkaartjes voor een filmvertoning + de originele soundtrack (3CD) weggeven. Wil jij kans maken? Mail dan uiterlijk 15 juni naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Zappa’. We nemen contact op met de winnaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!
pre-order

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!

De eerste druk was binnen no-time uitverkocht, maar inmiddels ligt er een verse voorraad van 'Want More? Het beste van ...
Foo Fighters halen woede van anti-vaxxers op de hals
nieuws

Foo Fighters halen woede van anti-vaxxers op de hals

Bij het eerste Foo Fighters-concert in ruim een jaar werd geprotesteerd door anti-vaxxers. Een groep dook op bij een optreden in ...
Iggy Pop voor exclusieve show naar Utrecht
nieuws

Iggy Pop voor exclusieve show naar Utrecht

Iggy Pop komt op 22 juni naar Utrecht voor een 'onvervalste Iggy Pop-show'. Dit zal de enige show in Nederland ...

Win! Een Frank Zappa-pretpakket bij de film 'ZAPPA' (winactie) | OOR