winactie

Winnen! Het boek 'The Beach Boys in Holland'

In 1972 streken The Beach Boys een paar maanden neer in Nederland, voor de opnames van wat hun laatste echte meesterwerk zou worden: Holland. Een opzienbarend verhaal, dat nu door journalisten Peter Tetteroo en John Swildens is vereeuwigd in een diepgravend boekwerk: The Beach Boys In Holland. Wij geven een aantal exemplaren weg!

De hele geschiedenis van Holland komt in meer dan 300 pagina’s tot leven. Van de eerste concerten in ons land in de jaren zestig, de aanloop naar het Nederlandse albumavontuur, de logistieke operatie (waar moest de hele entourage wonen?), de praktijk in de studio, tot de ontvangst en legacy van het album zelf. Een California Saga in de polder.

Win!

Wil jij kans maken op een exemplaar van The Beach Boys In Holland. Mail dan uiterlijk 24 april naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘The Beach Boys’ en vertel ons waarom je het boek wil lezen. We nemen contact op met de winnaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
This Could Be Texas
indie
English Teacher

This Could Be Texas

Na deze jonge indierockband uit West-Yorkshire enkele malen live te hebben gezien, was ik vooraf iets bevreesd voor dit debuutalbum ...
Tips voor Roadburn 2024: onze zwaarste favorieten uit de line-up
roadburn

Tips voor Roadburn 2024: onze zwaarste favorieten uit de line-up

Naast de vertrouwde muren van gitaarversterkers biedt het Tilburgse festival volop moois voor iedereen met een hart voor undergroundmuziek ...

Winnen! Het boek 'The Beach Boys in Holland'