winactie

Winnen! Het boek 'The Beach Boys in Holland'

In 1972 streken The Beach Boys een paar maanden neer in Nederland, voor de opnames van wat hun laatste echte meesterwerk zou worden: Holland. Een opzienbarend verhaal, dat nu door journalisten Peter Tetteroo en John Swildens is vereeuwigd in een diepgravend boekwerk: The Beach Boys In Holland. Wij geven een aantal exemplaren weg!

De hele geschiedenis van Holland komt in meer dan 300 pagina’s tot leven. Van de eerste concerten in ons land in de jaren zestig, de aanloop naar het Nederlandse albumavontuur, de logistieke operatie (waar moest de hele entourage wonen?), de praktijk in de studio, tot de ontvangst en legacy van het album zelf. Een California Saga in de polder.

Win!

Wil jij kans maken op een exemplaar van The Beach Boys In Holland. Mail dan uiterlijk 24 april naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘The Beach Boys’ en vertel ons waarom je het boek wil lezen. We nemen contact op met de winnaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Ayreon in 013: meer is meer bij dynamisch progmetalspektakel
concert

Ayreon in 013: meer is meer bij dynamisch progmetalspektakel

Exact vier jaar na Into The Electric Castle brengt Arjen Lucassen met 01011001 – Live Beneath The Waves opnieuw een ...
Verrassing: nieuw album The National komt maandag uit
nieuwe muziek

Verrassing: nieuw album The National komt maandag uit

The National brengt maandag zijn nieuwe album 'Laugh Track' uit. Dat maakte de band vrijdag bekend op hun eigen festival ...
Fred Again.. vertedert en verwent het publiek in Ziggo Dome
concert

Fred Again.. vertedert en verwent het publiek in Ziggo Dome

De aantrekkingskracht van Frederick John Philip Gibson is echt something else. Het fenomeen, groot geworden met sad bangers voor nachtelijke ...

Winnen! Het boek 'The Beach Boys in Holland' (winactie) | OOR