winactie

Win! Tickets voor livestream­show van The Smile

Thom Yorke en Jonny Greenwood gaan met hun nieuwe band The Smile het podium op. 29 en 30 januari spelen ze drie concerten in Londen, die ook live worden uitgezonden via livestream. Wij geven kaarten weg!

Foto Alex Lake

De band speelt op zaterdag en zondag voor een klein publiek in popzaal Magazine London. ‘Drie kleine shows, drie tijdzones, drie zeer slaperige muzikanten op zondagochtend’, aldus de bandleden zelf. Kijk hier voor meer info.

De livestreamshow wordt geregisseerd door Paul Dugdale, die gespecialiseerd is het vastleggen van concerten, festivals en evenementen zoals Glastonbury, Primavera en MTV Video Music Awards.

The Smile bestaat naast de Radiohead-leden uit jazzdrummer Tom Skinner van Sons Of Kemet. Onlangs deelden ze hun eerste single You Will Never Work in Television Again, geproduceerd door Nigel Godrich, ook vaste kracht bij Radiohead.

Win!

Wil jij kans maken op een van de vier vrijkaarten? Mail dan uiterlijk 25 januari naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘The Smile’. De winnaars krijgen toegang tot de livestream van zaterdag 29 januari (21.00 uur). We nemen contact op met de winnaars.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
Win! Tickets voor Yasiin Bey (Mos Def) performs MF DOOM in 013
winactie

Win! Tickets voor Yasiin Bey (Mos Def) performs MF DOOM in 013

Yasiin Bey (voorheen bekend als Mos Def) brengt een ode aan MF DOOM. Ofwel: de ene 'legend' eert de andere ...
Dark Matter
rock
Pearl Jam

Dark Matter

Pearl Jam lijkt er weer zin in te hebben. De laatste door de pandemie uitgestelde Gigaton-shows werden vorig jaar nog ...

Win! Tickets voor livestream­show van The Smile