winactie

Win! Een Neil Young-pakket voor 50 jaar 'Harvest'

In 1972 bracht Neil Young zijn meest bekende album Harvest uit, met daarop tevens zijn bekendste single (Heart Of Gold). Om het 50-jarig jubileum van deze plaat te vieren komt de gitaarheld met een luxe heruitgave en de bioscoopvertoning van de documentaire Neil Young: Harvest Time op donderdag 1 december. Wij geven een pakket weg!

Foto Henry Diltz

De filmbeelden laten zien hoe Harvest tot stand kwam in het jaar voor de release. We worden meegenomen naar Neils boerderij in Californië voor de ‘Harvest Barn’-sessies, naar Londen voor een optreden met het London Symphony Orchestra en naar Nashville waar hij met zijn begeleidingsband The Stray Gators aan de plaat werkte.

Tijdens optredens en repetities komen nummers als Heart of Gold, A Man Needs A Maid, Alabama en Old Man voorbij. In een exclusieve opname voor bioscoopbezoekers blikt Neil Young terug op zijn meest succesvolle album en ook op de filmbeelden, die tot nu toe slechts als losse flodders op het internet zwierven.

De boxset bevat 3 cd’s met het originele album, drie studio outtakes en een nog niet eerder uitgebrachte opname van Neils solo-optreden voor BBC in 1971. Daarnaast zitten er twee dvd’s in de box, met de documentaire Neil Young: Harvest Time en de Harvest-sessies. Ook bevat de box een boekwerk en uitvouwbare poster.

Win!

Wij mogen drie Neil Young-pakketen weggeven met de boxset (3cd/2dvd) en doutickets voor de bioscoopvertoning van Neil Young: Harvest Time. Wil jij kans maken? Mail dan uiterlijk 22 november naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Neil Young’. Vergeet niet je adres mee te sturen en laat ons weten welke Kinepolis-bioscoop je wil bezoeken: Breda, Den Bosch, Hoofddrop, Leidschendam, Rotterdam Cinerama of Utrecht Jaarbeurs. We nemen contact op met de winnaars.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De totale overgave van Bono: een duik in zijn autobiografie
achtergrond

De totale overgave van Bono: een duik in zijn autobiografie

62 is nog jong, in de huidige rock & roll-wereld. Toch heeft Bono z’n memoires al voor de eeuwigheid vastgelegd ...
Christine McVie (79) van Fleetwood Mac overleden
nieuws
fleetwood mac

Christine McVie (79) van Fleetwood Mac overleden

Christine McVie van Fleetwood Mac is op 79-jarige leeftijd overleden. De zangeres en toetseniste sloot zich in 1970 aan bij ...
Stromae en Paolo Nutini op Down The Rabbit Hole 2023
nieuws

Stromae en Paolo Nutini op Down The Rabbit Hole 2023

Ook IDLES, Slowthai, Froukje, Phoenix, Romy, Sleaford Mods, Weval, Working Men's Club en The Whitest Boy Alive komen naar de ...

Win! Een Neil Young-pakket voor 50 jaar 'Harvest' (winactie) | OOR