winactie

Win! Tickets voor speciale bioscoop-avond Metallica

Je kunt het nieuwe Metallica-album 72 Seasons (14 april) straks natuurlijk meteen luisteren op je oordopjes. Je kunt de plaat een dag eerder ook al ervaren vanuit een bioscoopstoel, afgespeeld in overdonderd surroundgeluid en voorzien van videoclips en commentaar van de band bij elk nieuw nummer. Klinkt beter, toch? Wij geven tickets weg!

Dit ‘luisterspektakel’ kun je op 13 april ervaren in bioscopen door heel Nederland, 77 minuten en 12 albumtracks lang, als de plaat nog niet op de streaming­diensten staat of in de winkel ligt. Bovendien is het een mooie opwarmer voor de bijbehorende wereldtournee, die op 27 en 29 april begint in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Kijk op op metallica.film voor tickets en alle deelnemende bioscopen in Nederland.

Win!

Wij geven duotickets weg voor deze speciale avond in de bioscopen van Pathé. Wil jij hierheen samen met een vriend(in)? Mail dan uiterlijk 3 april naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Metallica’. Laat wel even weten naar welke Pathé-bioscoop je wil (kijk hier voor alle locaties. We nemen contact op met de winnaars.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Ayreon in 013: meer is meer bij dynamisch progmetalspektakel
concert

Ayreon in 013: meer is meer bij dynamisch progmetalspektakel

Exact vier jaar na Into The Electric Castle brengt Arjen Lucassen met 01011001 – Live Beneath The Waves opnieuw een ...
Verrassing: nieuw album The National komt maandag uit
nieuwe muziek

Verrassing: nieuw album The National komt maandag uit

The National brengt maandag zijn nieuwe album 'Laugh Track' uit. Dat maakte de band vrijdag bekend op hun eigen festival ...
Fred Again.. vertedert en verwent het publiek in Ziggo Dome
concert

Fred Again.. vertedert en verwent het publiek in Ziggo Dome

De aantrekkingskracht van Frederick John Philip Gibson is echt something else. Het fenomeen, groot geworden met sad bangers voor nachtelijke ...

Win! Tickets voor speciale bioscoop-avond Metallica (winactie) | OOR