winactie

Win! Tickets voor speciale bioscoop-avond Metallica

Je kunt het nieuwe Metallica-album 72 Seasons (14 april) straks natuurlijk meteen luisteren op je oordopjes. Je kunt de plaat een dag eerder ook al ervaren vanuit een bioscoopstoel, afgespeeld in overdonderd surroundgeluid en voorzien van videoclips en commentaar van de band bij elk nieuw nummer. Klinkt beter, toch? Wij geven tickets weg!

Dit ‘luisterspektakel’ kun je op 13 april ervaren in bioscopen door heel Nederland, 77 minuten en 12 albumtracks lang, als de plaat nog niet op de streaming­diensten staat of in de winkel ligt. Bovendien is het een mooie opwarmer voor de bijbehorende wereldtournee, die op 27 en 29 april begint in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Kijk op op metallica.film voor tickets en alle deelnemende bioscopen in Nederland.

Win!

Wij geven duotickets weg voor deze speciale avond in de bioscopen van Pathé. Wil jij hierheen samen met een vriend(in)? Mail dan uiterlijk 3 april naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Metallica’. Laat wel even weten naar welke Pathé-bioscoop je wil (kijk hier voor alle locaties. We nemen contact op met de winnaars.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
Dark Matter
rock
Pearl Jam

Dark Matter

Pearl Jam lijkt er weer zin in te hebben. De laatste door de pandemie uitgestelde Gigaton-shows werden vorig jaar nog ...
The Tortured Poets Department
pop
Taylor Swift

The Tortured Poets Department

OOR-collega Thomas Snoeijs noemde Taylor Swift onlangs ‘de grote winnaar van de wereldwijde aandachtseconomie’. Een betere omschrijving van de Amerikaanse ...

Win! Tickets voor speciale bioscoop-avond Metallica