winactie

Win! Tickets voor speciale bioscoop-avond Metallica

Je kunt het nieuwe Metallica-album 72 Seasons (14 april) straks natuurlijk meteen luisteren op je oordopjes. Je kunt de plaat een dag eerder ook al ervaren vanuit een bioscoopstoel, afgespeeld in overdonderd surroundgeluid en voorzien van videoclips en commentaar van de band bij elk nieuw nummer. Klinkt beter, toch? Wij geven tickets weg!

Dit ‘luisterspektakel’ kun je op 13 april ervaren in bioscopen door heel Nederland, 77 minuten en 12 albumtracks lang, als de plaat nog niet op de streaming­diensten staat of in de winkel ligt. Bovendien is het een mooie opwarmer voor de bijbehorende wereldtournee, die op 27 en 29 april begint in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Kijk op op metallica.film voor tickets en alle deelnemende bioscopen in Nederland.

Win!

Wij geven duotickets weg voor deze speciale avond in de bioscopen van Pathé. Wil jij hierheen samen met een vriend(in)? Mail dan uiterlijk 3 april naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Metallica’. Laat wel even weten naar welke Pathé-bioscoop je wil (kijk hier voor alle locaties. We nemen contact op met de winnaars.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De 11 beste albums van het moment (en de komende weken)
Elftal

De 11 beste albums van het moment (en de komende weken)

Elke maand selecteren we de beste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen volgens de redactie. Dit is ...
De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop of lees digitaal
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop of lees digitaal

IDLES, Air, Douwe Bob, Het Zesde Metaal, The Waterboys, Meltheads, Porcelain id, The Bony King Of Nowhere, Craig Leon, Blackbird en meer ...
Liam Gallagher John Squire
rock
Liam Gallagher & John Squire

Liam Gallagher John Squire

Ook wel eens lekker: een recensie die zich net zo makkelijk laat inkoppen als de plaat waar ie over gaat ...

Win! Tickets voor speciale bioscoop-avond Metallica (winactie) | OOR