winactie

Win! Tickets voor speciale bioscoop-avond Metallica

Je kunt het nieuwe Metallica-album 72 Seasons (14 april) straks natuurlijk meteen luisteren op je oordopjes. Je kunt de plaat een dag eerder ook al ervaren vanuit een bioscoopstoel, afgespeeld in overdonderd surroundgeluid en voorzien van videoclips en commentaar van de band bij elk nieuw nummer. Klinkt beter, toch? Wij geven tickets weg!

Dit ‘luisterspektakel’ kun je op 13 april ervaren in bioscopen door heel Nederland, 77 minuten en 12 albumtracks lang, als de plaat nog niet op de streaming­diensten staat of in de winkel ligt. Bovendien is het een mooie opwarmer voor de bijbehorende wereldtournee, die op 27 en 29 april begint in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Kijk op op metallica.film voor tickets en alle deelnemende bioscopen in Nederland.

Win!

Wij geven duotickets weg voor deze speciale avond in de bioscopen van Pathé. Wil jij hierheen samen met een vriend(in)? Mail dan uiterlijk 3 april naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Metallica’. Laat wel even weten naar welke Pathé-bioscoop je wil (kijk hier voor alle locaties. We nemen contact op met de winnaars.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Krijg een gratis lp-pakket bij je OOR-abonnement
bij een half jaar

Krijg een gratis lp-pakket bij je OOR-abonnement

Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze muziekpakket uit. We hebben de ...
OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment
Elftal

OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen volgens de redactie. Dit is ...
De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop
OOR-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

Bestel de nieuwe OOR, met Queens Of The Stone Age, Christine And The Queens, Noel Gallagher, Altın Gün, Brutus & ...

Win! Tickets voor speciale bioscoop-avond Metallica (winactie) | OOR