winactie

Win! Tickets voor Yasiin Bey (Mos Def) performs MF DOOM in 013

Yasiin Bey (voorheen bekend als Mos Def) brengt een ode aan MF DOOM. Ofwel: de ene legend eert de andere. Na uitverkochte shows in onder meer Parijs en eerder dit jaar Amsterdam, is het eerbetoon aan de gemaskerde rapheld op 16 mei te zien in popzaal 013 in Tilburg.

Yasiin Bey, die zelf hiphopgeschiedenis schreef als de helft van het invloedrijke Black Star, is altijd een groot bewonderaar geweest van MF DOOM, die bekend stond om zijn onnavolgbare rijmschema’s, onverwachte breaks, onverschrokken presentatie (altijd achter zijn aluminium masker) en razend interessante samenwerkingen met Danger Mouse, Madlib en Ghostface Killah.

In 2020 overleed de meesterrapper en cultheld extraordinaire, enkele jaren nadat Bey zijn hiphoppensioen had aangekondigd. Daar komt de New-Yorkse rapper/acteur nu dus van terug, met een exclusieve show in 013 waarin hij uitsluitend zijn favoriete  nummers van de DOOM uitvoert.

Win!

Wij geven tickets weg voor Yasiin Bey performs MF DOOM. Wil jij naar deze show? In onze wekelijkse nieuwsbrief van vrijdag 19 april lees je hoe je kans maakt. Schrijf je hieronder in.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van King Of ...
Hit Me Hard And Soft
pop
Billie Eilish

Hit Me Hard And Soft

Hit Me Hard and Soft – waar hebben we dat eerder gehoord? Ik moest zomaar denken aan de titeluitleg van ...
TivoliVredenburg 10 jaar: een terugblik in 10 onvergetelijke shows
jubileum

TivoliVredenburg 10 jaar: een terugblik in 10 onvergetelijke shows

TivoliVredenburg opende tien jaar geleden haar deuren. We vieren het verjaardags­feestje mee met een terugblik in tien memorabele concerten ...

Win! Tickets voor Yasiin Bey (Mos Def) performs MF DOOM in 013