winactie

Win! Een potje bowlen tijdens luistersessie van The Black Keys

Let’s go bowling! The Black Keys organiseren donderdag 4 april (21.00 uur) een exclusieve luistersessie van hun nieuwe album Ohio Players. En wel in een bowlingcentrum in Haarlem, waar fans als eerste de nieuwe plaat kunnen horen terwijl ze een balletje gooien.

Ohio Players komt vrijdag pas uit, maar we kunnen alvast verklappen dat Dan Auerbach en Patrick Carney hun meest verfrissende plaat in jaren hebben gemaakt. Het is nog steeds lekkere stampmuziek, maar in plaats van blues en rock staan nu Motown-soul en funk op de voorgrond. ‘Een mooie verrassing van een band die geen verrassingen meer in zich leek te hebben’, aldus onze recensent.

Win!

Wij geven tickets weg voor de luistersessie in Haarlem. Wil jij samen met je vrienden naar deze show? Mail dan snel naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘The Black Keys’. Je kunt maximaal vier mensen meenemen. We nemen donderdagochtend contact op met de winnaars en delen dan ook de details.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
Dark Matter
rock
Pearl Jam

Dark Matter

Pearl Jam lijkt er weer zin in te hebben. De laatste door de pandemie uitgestelde Gigaton-shows werden vorig jaar nog ...
The Tortured Poets Department
pop
Taylor Swift

The Tortured Poets Department

OOR-collega Thomas Snoeijs noemde Taylor Swift onlangs ‘de grote winnaar van de wereldwijde aandachtseconomie’. Een betere omschrijving van de Amerikaanse ...

Win! Een potje bowlen tijdens luistersessie van The Black Keys