winactie

Win! Twee tickets voor festival IN-EDIT met goodiebag

Muziekdocumentairefestival IN-EDIT gaat dit jaar landelijk met – naast thuisbasis Amsterdam – ook filmvertoningen in Utrecht, Nijmegen, Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Wij mogen een goodie bag weggeven!

Met de Nederlandse première van Crock of Gold: A few Rounds with Shane MacGowan, een documentaire de iconische frontman van The Pogues, trapt het festival op 16 juni af in Het Ketelhuis in Amsterdam.

Andere films die worden vertoond zijn onder andere My Darling Vivian, over de eerste vrouw van Johnny Cash, en Sister With Transistors, over vrouwelijk pioniers in de elektronische muziek. Klik op de links voor onze filmbesprekingen.

Win!

Wij mogen een goodie bag weggeven met twee kaartjes voor de openingsavond (16 juni), een tote bag, festivalposter, plectrum, sticker en IN EDIT-pin. Wil jij kans maken? Mail dan uiterlijk 14 juni naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘IN-EDIT’. We nemen contact op met de winnaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!
pre-order

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!

De eerste druk was binnen no-time uitverkocht, maar inmiddels ligt er een verse voorraad van 'Want More? Het beste van ...
Foo Fighters halen woede van anti-vaxxers op de hals
nieuws

Foo Fighters halen woede van anti-vaxxers op de hals

Bij het eerste Foo Fighters-concert in ruim een jaar werd geprotesteerd door anti-vaxxers. Een groep dook op bij een optreden in ...
Iggy Pop voor exclusieve show naar Utrecht
nieuws

Iggy Pop voor exclusieve show naar Utrecht

Iggy Pop komt op 22 juni naar Utrecht voor een 'onvervalste Iggy Pop-show'. Dit zal de enige show in Nederland ...

Win! Twee tickets voor festival IN-EDIT met goodiebag (winactie) | OOR