winactie

Win! Duotickets voor de show van Eels in Afas Live

‘It’s a good night on earth!’ schreeuwde Mark Oliver Everett op zijn laatste plaat Extreme Witchcraft (2022). Het zou even duren voordat hij die positieve energie om zou kunnen zetten in (live)daden, maar na een jaar uitstel komt Eels op 7 april eindelijk naar Afas Live. Wij geven tickets weg!

Liveshows van Eels kunnen alle kanten op schieten. Soms zijn ze klein en intiem (with strings), soms soulvol swingend, soms hard rockend. Afgaand op het laatste album en de locatie – de grootste Eels-show ooit op Nederlandse bodem – ligt een stevig rockende set in de lijn der verwachting.

Hoe dan ook zullen E en zijn mannen het beste van ruim 25 jaar Eels laten horen, van doorbraakhit Novocaine For The Soul tot It’s A Good Night On Earth. En natuurlijk staat de frontman met zijn scherpe humor altijd garant voor good entertainment value.

Tijdens deze show zullen twee nieuwe EP’s exclusief verkrijgbaar zijn: Live At Largo (2019), met uitvoeringen van klassiekers als It’s A Motherfucker en That Look You Gave That Guy, en Gentle Souls: 2021 KCRW Session, met opnames van meer recente songs.

Win!

Wij geven duotickets weg voor Eels in Afas Live op 7 april. Wil jij samen met een vriend(in) naar deze show? Mail dan uiterlijk 30 maart naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Eels’ en laat weten welk Eels-nummer zeker op de setlist moet. We nemen contact op met de winnaars.

Meer winacties?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
Win! Tickets voor Yasiin Bey (Mos Def) performs MF DOOM in 013
winactie

Win! Tickets voor Yasiin Bey (Mos Def) performs MF DOOM in 013

Yasiin Bey (voorheen bekend als Mos Def) brengt een ode aan MF DOOM. Ofwel: de ene 'legend' eert de andere ...
Dark Matter
rock
Pearl Jam

Dark Matter

Pearl Jam lijkt er weer zin in te hebben. De laatste door de pandemie uitgestelde Gigaton-shows werden vorig jaar nog ...

Win! Duotickets voor de show van Eels in Afas Live