winactie

Win! Twee tickets voor 'Squaring The Circle: The Story Of Hipgnosis'

Hipgnosis ontwierp iconische hoezen voor Pink Floyd, Led Zeppelin, Paul McCartney en vele, vele anderen. Anton Corbijn maakte een documentaire over het legendarische team, met wijlen Storm Thorgerson en de nog altijd actieve Aubrey Powell (hierboven samen op de foto) als centrale as. Wij geven tickets weg!

Squaring The Circle: The Story Of Hipgnosis laat in fraaie streken zien hoe je vierkant maakt wat rond is, aan de hand van interviews met Powell en een keur aan muzikanten. Onder andere David Gilmour, Roger Waters, Jimmy Page, Noel Gallagher en Peter Gabriel komen aan het woord. Vanaf 23 november draait de film in diverse Nederlandse bioscopen en theaters.

Win!

Wil jij kans maken op twee bioscooptickets én een door Corbijn en Powell gesigneerde albumhoes? Mail dan uiterlijk 24 november naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Hipgnosis’ en vertel ons wat jouw favoriete Hipgnosis-hoes is en waarom die zo’n bijzondere indruk op jou heeft achtergelaten. We nemen contact op met de winnaars.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Madonna bewijst vriend en vijand opnieuw het tegendeel in Ziggo Dome
concert

Madonna bewijst vriend en vijand opnieuw het tegendeel in Ziggo Dome

Bestaat er al zoiets als Madonna’s paradox? Hoe je iedere keer verwacht dat een van de grootste popsterren op aarde ...
The Pogues-zanger Shane MacGowan (1957-2023) overleden
in memoriam

The Pogues-zanger Shane MacGowan (1957-2023) overleden

Als zanger, liedjesschrijver en tekstdichter van The Pogues loodste Shane MacGowan de Ierse muziektraditie richting 21ste eeuw ...
OOR's Eindlijst 2023: dit zijn de 20 beste albums van het jaar
lijst

OOR’s Eindlijst 2023: dit zijn de 20 beste albums van het jaar

Het is weer zover: 55 popjournalisten, radio-dj’s en prominente muziekvolgers stuurden hun top 10 in en het beste album van ...

Win! Twee tickets voor 'Squaring The Circle: The Story Of Hipgnosis' (winactie) | OOR