winactie

Win! Twee tickets voor W Festival in Oostende (BE)

W Festival biedt vrachtwagenlading aan klassiekers uit de jaren tachtig en negentig, allemaal eeuwig jong, zoals Alphaville ooit zong. Het lijkt wel een reünie – en dat allemaal in één schitterende zomerweek op het strand van Oostende. Van de oorspronkelijke postpunk van Bauhaus tot de swingende bas van Level 42 tot de Britse branie van Squeeze tot de tropische klanken van Kid Creole & The Coconuts en de nineties alternative van Stereo MC’s en Heather Nova: alles past tegenwoordig onder dezelfde zon. Wij geven kaarten weg!

Wanneer: 24 t/m 28 augustus

Wie? UB40 (feat. Ali Campbell), Level 41, Squeeze, Paul Carrack, Bauhaus, Scritti Politti, Big Country, Nits, Sheila E, T’Pau, Christopher Cross, Alphaville, Heather Nova, Kid Creole & The Coconuts, The Proclaimers, Stereo MC’s, ABC, Arrested Development, Holly Johnson.

Waar? Klein Strand, hartje Oostende.

Waarom? Waar zie je zoveel iconische namen in één week op één plek? De playlist uit je jonge jaren die ineens tot leven komt? En dan is er altijd nog baas boven baas, met nota bene een serieuze noot in hun toch altijd zo feestelijke uitstraling: UB40, met Ali Campbell, viert het leven van Astro, de altijd goedgemutste toaster (en tevens zanger en schrijver van superhits als Rat In Mi Kitchen) die vorig jaar november plotseling overleed. 

En als je er dan toch bent: Op 23 augustus, een dag voor de reeks begint, speelt niemand minder dan Boy George met Culture Club in het intieme Maria Hendrikapark in Oostende, met Time Bandits als voorprogramma.

Kost dat? Dagtickets kosten iets meer dan €99, voor de hele rit betaal je €294.

Win!

Wij mogen een duoticket weggeven voor W Festival. De winnaar krijgt twee 5-dagentickets. Wil jij kans maken? Mail dan uiterlijk 22 juli naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘W Festival’. We nemen contact op met de winnaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment
Elftal

OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen volgens de redactie. Dit is ...
Coldplay bezorgt zelfs de grootste cynici een glimlach
concert
Coldplay

Coldplay bezorgt zelfs de grootste cynici een glimlach

Tijdens hun Music Of The Spheres-wereldtour doet Coldplay dit jaar Nederland niet aan. De fans in de Benelux worden dit ...

Win! Twee tickets voor W Festival in Oostende (BE) (winactie) | OOR