nieuws

Win: kaarten Charles Bradley film @ Melkweg

Bijna vijftig jaar lang stond Charles Bradley op het podium als James Brown-imitator. Brien Poull maakte de documentaire Charles Bradley: Soul Of America over deze artiest die pas op latere leeftijd is doorgebroken. De film is op 1, 10, 15, 22 en 28 juni te zien in de Melkweg Cinema en OOR mag 3×2 vrijkaarten weggeven voor een datum naar keuze! Hebben? Lees dan snel verder.

Na bijna vijftig jaar opgetreden te hebben als imitator van James Brown begint Charles Bradley op zijn 62ste aan zijn eerste soloalbum. Nu staat Bradley eindelijk niet als Brown, maar als zichzelf op het podium. De documentaire Charles Bradley: Soul Of America van Brien Poull opent met een podiumfragment van Bradley op zijn 62ste verjaardag. De pruik, de muziek, de danspasjes, de kleding; in alles is hij James Brown. Maar daar komt verandering in: zijn solodebuut is vlakbij.

Wil jij kans maken op vrijkaarten voor Charles Bradley: Souls Of America op een datum naar keuze? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je gegevens en een motivatie naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Charles Bradley’. Succes! Vergeet niet te vermelden op welke dag je de film wil zien.

Surf naar Melkweg.nl voor meer informatie over de filmprogrammering van de Cinema.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
Compilatie Chris Cornell aangekondigd
nieuws
Chris Cornell

Compilatie Chris Cornell aangekondigd

Op 16 november verschijnt er een uitgebreide compilatie van de overleden Chris Cornell. Het album, simpelweg Chris Cornell genaamd, is bedoeld als ...

Win: kaarten Charles Bradley film @ Melkweg (nieuws) | OOR