nieuws

Win: kaarten Charles Bradley film @ Melkweg

Bijna vijftig jaar lang stond Charles Bradley op het podium als James Brown-imitator. Brien Poull maakte de documentaire Charles Bradley: Soul Of America over deze artiest die pas op latere leeftijd is doorgebroken. De film is op 1, 10, 15, 22 en 28 juni te zien in de Melkweg Cinema en OOR mag 3×2 vrijkaarten weggeven voor een datum naar keuze! Hebben? Lees dan snel verder.

Na bijna vijftig jaar opgetreden te hebben als imitator van James Brown begint Charles Bradley op zijn 62ste aan zijn eerste soloalbum. Nu staat Bradley eindelijk niet als Brown, maar als zichzelf op het podium. De documentaire Charles Bradley: Soul Of America van Brien Poull opent met een podiumfragment van Bradley op zijn 62ste verjaardag. De pruik, de muziek, de danspasjes, de kleding; in alles is hij James Brown. Maar daar komt verandering in: zijn solodebuut is vlakbij.

Wil jij kans maken op vrijkaarten voor Charles Bradley: Souls Of America op een datum naar keuze? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je gegevens en een motivatie naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Charles Bradley’. Succes! Vergeet niet te vermelden op welke dag je de film wil zien.

Surf naar Melkweg.nl voor meer informatie over de filmprogrammering van de Cinema.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Regeerperiode Slayer ten einde
concert
Slayer

Regeerperiode Slayer ten einde

Met de woorden ‘The end is near’ kondigde Slayer op 22 januari zijn naderende afscheid aan. Na 37 jaar, 12 ...
Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen
concert

Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen

Le Guess Who?, het immer uitdijende festival met het alsmaar duizelingwekkender wordende blokkenschema. Een cultdingetje is het al lang niet ...
Anders (Different)
album
De Jeugd Van Tegenwoordig

Anders (Different)

Een creatief hoogtij-jaar voor De Jeugd van Tegenwoordig. Na Luek uit februari is er gewoon alweer een album. Anders (Different) ...

Win: kaarten Charles Bradley film @ Melkweg (nieuws) | OOR