nieuws

Win: kaarten Charles Bradley film @ Melkweg

Bijna vijftig jaar lang stond Charles Bradley op het podium als James Brown-imitator. Brien Poull maakte de documentaire Charles Bradley: Soul Of America over deze artiest die pas op latere leeftijd is doorgebroken. De film is op 1, 10, 15, 22 en 28 juni te zien in de Melkweg Cinema en OOR mag 3×2 vrijkaarten weggeven voor een datum naar keuze! Hebben? Lees dan snel verder.

Na bijna vijftig jaar opgetreden te hebben als imitator van James Brown begint Charles Bradley op zijn 62ste aan zijn eerste soloalbum. Nu staat Bradley eindelijk niet als Brown, maar als zichzelf op het podium. De documentaire Charles Bradley: Soul Of America van Brien Poull opent met een podiumfragment van Bradley op zijn 62ste verjaardag. De pruik, de muziek, de danspasjes, de kleding; in alles is hij James Brown. Maar daar komt verandering in: zijn solodebuut is vlakbij.

Wil jij kans maken op vrijkaarten voor Charles Bradley: Souls Of America op een datum naar keuze? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je gegevens en een motivatie naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Charles Bradley’. Succes! Vergeet niet te vermelden op welke dag je de film wil zien.

Surf naar Melkweg.nl voor meer informatie over de filmprogrammering van de Cinema.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...
North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe
concert
Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3, op papier een dag vol bewezen klappers. Kamasi Washington: altijd machtig. Janelle Monáe: altijd een ...

Win: kaarten Charles Bradley film @ Melkweg (nieuws) | OOR