nieuws

Win: tickes voor het Stille Nacht festival

De afgelopen drie jaar is het Stille Nacht festival een Lelystadse aangelegenheid geweest, maar dit jaar gooit de organisatie de boel om. Het festival wordt nu verspreid over drie avonden bij drie verschillende poppodiums gehouden. Naast vaste locatie Poppodium Underground in Lelystad (op 14 december) mogen ook de Effenaar uit Eindhoven (15 december) en het Volendamse Pop- en Cultuurhuis PX (13 december) meedelen in de kerstvreugde. OOR mag voor elke editie twee vrijkaartjes verloten. Hebben? Lees dan snel verder!

Want dat is vanaf de eerste editie het doel geweest: de koude en donkere dagen voor Kerst iets sfeervoller maken met singer-songwriters, indiepopbands en folkmuziek. De drie podia delen een aantal headliners en vullen zelf de rest van de line-up aan. Laten we met die headliners beginnen: Tim Knol (foto) komt langs om zijn nieuwe album te laten horen. De Ierse Adrian Crowley komt zijn donkere folk brengen en het eigenzinnige rockcollectief Emanuel And The Fear uit Brooklyn zal laten horen hoe hun ‘mix van Rachmaninoff en Daft Punk, Bright Eyes en Beethoven’ (The Guardian) klinkt. Poppodium Underground heeft behalve die drie headliners ook nog succesnummers Eefje de Visser (tevens Effenaar) en Mister And Mississippi op de affiche staan. Ook Maaike Ouboter, deelneemster van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland en bekend van de nummer 1-hit Close ToYou, mag haar jas aan de Lelystadse kapstok hangen. De Effenaar en het Pop- en Cultuurhuis PX bieden verder onderdak aan DWDD-huisband Tangerine, Benjamin Winter en nog een handvol gasten.

Wil jij kans maken op twee vrijkaarten voor Stille Nacht? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je gegevens én een motivatie naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Stille Nacht’. Vergeet niet te vermelden of je naar de editie in Lelystad, Volendam of Eindhoven wil. Succes!

Ga voor meer informatie en de complete line-up naar Festivalstillenacht.nl.

Foto: Jens van der Velde

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Neil Young laat de gitaar spreken in Amsterdam
concert
Neil Young

Neil Young laat de gitaar spreken in Amsterdam

Nog maar een paar jaar geleden stroomde het publiek nog tijdens de show van Neil Young de Ziggo Dome uit ...
North Sea Jazz dag 1: Burt Bacharach, Joe Jackson, The Internet e.a.
concert
Dobet Gnahoré

North Sea Jazz dag 1: Burt Bacharach, Joe Jackson, The Internet e.a.

Over smaak valt eindeloos te twisten, maar jazz? Daar lijkt de meerderheid het wel over eens. Jazz is hectische pleurisherrie ...
North Sea Jazz dag 2: Jamie Cullum, Toto, Macy Gray
concert
Mahalia

North Sea Jazz dag 2: Jamie Cullum, Toto, Macy Gray

Met de openingsavond nog als betonblokjes in de onderbenen begeven we ons opnieuw in Ahoy voor de tweede dag van ...

Win: tickes voor het Stille Nacht festival (nieuws) | OOR