bestel nu

Winkel dicht? Bestel de nieuwe OOR in onze shop

Alle winkels zijn gesloten, ook de bladenwinkels en kiosken waar jij gewoonlijk je OOR haalt. Vrees niet, je kunt de nieuwe OOR ook direct bij ons bestellen. Zonder verzendkosten. Dan valt ie binnen een paar dagen op je mat.

En toen was het eindelijk 2021… Het jaar waarin alles anders wordt, of tenminste weer enigszins normaal. De muzikanten zitten niet stil in ieder geval, zo brengen Slowthai, Shame, Arlo Parks, Passenger, Goat Girl en Dirk. nieuwe albums uit, kreeg het engagement in de popmuziek dankzij #BlackLivesMatter een impuls als nooit tevoren en broeit het volop in de underground van Rotterdam. We schrijven er allemaal over. En natuurlijk over onze coverheld Nick Cave, wiens wilde, jonge jaren uitvoerig worden geschetst. Hoe de duivel een engel werd, leest u in de nieuwe editie van OOR.

Deze editie vind je vanaf dinsdag 12 januari ook in de OOR Magazine App via de App Store of Google Play of onze web app. Abonnee? Vanaf 12 januari valt deze OOR op je deurmat.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen lp of cd-pakket!
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen lp of cd-pakket!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Shame, ...
OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
Isles
album
Bicep

Isles

Vier jaar geleden viel de wereld als een blok voor Bicep, en dan vooral voor die belachelijk aanstekelijke hit Glue ...

Winkel dicht? Bestel de nieuwe OOR in onze shop (bestel nu) | OOR