winactie

Winnen! de film 'Rocketman' of de autobiografie 'Ik, Elton John'

De jaren zeventig waren de hoogtijdagen van de wild men of rock & roll. Keith Moon, Freddie Mercury, John Bonham, Lou Reed, Keith Richards, Ozzy Osbourne; de waanzin op het podium zette zich backstage gewoon voort. De meesten kunnen het niet navertellen, maar Elton John wel. Zijn levensverhaal was eerder dit jaar al goed voor een kaskraker in de bioscopen: Rocket Man. Nu is er ook de autobiografie Ik Elton John. Wij mogen zowel de film als het boek weggeven!

Ik Elton John

Ik Elton John staat bol van de smeuïge verhalen, maar ook de nodige zelfreflectie. Want onprettige confrontaties met zichzelf over zijn asociale gedrag als drugsverslaafde egomaniak gaat hij niet uit de weg. Elton John vertelt en verklaart waar hij dat kan, maar probeert nergens medelijden te wekken. Hij heeft een verbijsterend leven geleid, maar heeft nergens spijt van. Hooguit zou hij met wat hij nu weet sommige dingen anders hebben gedaan. Daarmee is Ik Elton John de meest candid rockautobiografie ooit en zeldzaam leuk leesvoer.

Wij geven 5 x het boek Ik Elton John weg. Wil jij kans maken? Stuur dan uiterlijk 25 oktober een mailtje naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Ik Elton John’ en laat ons weten waarom jij dat boek verdient. We nemen contact op met de winnaar.

Rocketman

Het was een goed jaar voor de muziekliefhebbers onder de filmfans, met onder meer biopics over Queen en Motley Crue en natuurlijk met Rocketman, de veelgeprezen film over het leven van Elton John. Gemist? Geen nood, hij is nu uit op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD. Ontdek hoe een verlegen jongen uit een kleine stad een van de meest iconische figuren in de rock & roll wordt. Rocketman is een unieke muzikale viering met de meest geliefde liedjes van Elton John.

Wij geven 5 x de film Rocketman weg. Wil jij kans maken? Stuur dan uiterlijk 25 oktober een mailtje naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Rocketman’ en laat ons weten waarom jij die DVD verdient. We nemen contact op met de winnaar.

Lees ook

Een paar keer kruiste OOR’s pad dat van de Rocket Man, al treffen we in onze reis door tijd en ruimte vooral een sympathieke, ietwat verlegen jongeman, meer popencyclopedie dan popster. Lees hier.

Foto: Bert Treep

 

 

 

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit ...
Een (of twee) dagticket(s) voor Pinkpop 2020
abo-actie

Een (of twee) dagticket(s) voor Pinkpop 2020

Als je nu een abonnement van anderhalf jaar (€99,95,-) op OOR neemt, krijg je een dagticket voor Pinkpop 2020 als ...
De 5 albums en tracks van deze week: Grimes, King Krule, Typhoon
nieuws

De 5 albums en tracks van deze week: Grimes, King Krule, Typhoon

Vrijdag, releasedag! Maar waar begin je met luisteren? En waar hou je op? OOR‘s Erik van den Berg en Koen Poolman selecteren ...

Winnen! de film 'Rocketman' of de autobiografie 'Ik, Elton John' (winactie) | OOR