winactie

Winnen! Tickets voor festival Pure&Crafted met o.a. Blaudzun

Na drie Berlijnse edities (2015-2017) en een spraakmakende internationale ‘on the road’ versie in 2018 komt het bijzondere, multiculturele festival Pure&Crafted dit jaar voor het eerst naar Nederland. En meteen ook naar een unieke plek: het prachtige rijksmonument Taets Art and Event Park in Zaandam, niet alleen UNESCO Werelderfgoed maar – volgens de vooruitgestuurde berichten – ook een ‘mysterieuze, historische en inspirerende locatie die is uitgegroeid tot een uitgestrekt, multifunctioneel evenemententerrein’. En het beste van alles: wij mogen tickets weggeven!

En wat daar straks gaat plaatsvinden, ontstijgt ook nog eens ruimschoots your average popfestival: naast muziek, lifestyle, eten en drinken staat namelijk – wij citeren andermaal – de motorcycle culture centraal. Zo is er de zogeheten Wall Of Death, waar de daredevils van de Ken Fox Troupe op vintage motorfietsen hun acrobatische toeren gaan uithalen, en is er in The Wheels Area de International Custom Bike Show, waar mode, handgemaakte producten en accessoires te bezichtigen en te koop zijn. Maar dit stukje zou natuurlijk niet in OOR staan als er niet ook muziek was. Want die is er, en goeie ook. Van het onderhand tot nationale trots uitgegroeide Indian Askin bijvoorbeeld, maar ook van het Vlaamse kwartet SONS, dat op het dit jaar verschenen debuut Family Dinner dusdanig veel gas geeft dat ’t zich op Pure&Crafted als een vis in het water zal voelen. En ook het uit alle hoeken van de wereld (Italië, Engeland, Zuid-Korea) afkomstige Swedish Death Candy zal met zijn harde, psychedelische spaced-out rock moeiteloos het gebrul van de motoren weten te overstemmen. Terwijl het Londense garagepunkcombo Bad Nerves het dan weer qua snelheid mag opnemen tegen de racemonsters elders op het terrein. Het festival headlinen? Laat dat maar aan Blaudzun over. We zouden zeggen: get your motor runnin’ en head out on the highway!

PURE & CRAFTED met o.a. Indian Askin, SONS, Swedish Death Candy, Bad Nerves, Black Mirrors, Tim Vantol: 28 sep Taets Art and Event Park, Zaandam. Wil jij kans maken op tickets? Stuur dan snel een mailtje naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Pure&Crafted’ en laat ons weten waarom je twee tickets verdient. Succes!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. We hebben de keuze uit ...
Een halve eeuw zonder Jimi Hendrix: zijn 20 beste nummers
special
jimi hendrix

Een halve eeuw zonder Jimi Hendrix: zijn 20 beste nummers

Jimi Hendrix schuift in 1969 aan bij de Dick Cavett Show in een blauwe kimono. Het kledingstuk lijkt op een ...
'ESNS gaat door! Maar je vraagt je toch af: hoe dan?'
muziek in coronatijd

‘ESNS gaat door! Maar je vraagt je toch af: hoe dan?’

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist Hooijer de ontwikkelingen in de ...

Winnen! Tickets voor festival Pure&Crafted met o.a. Blaudzun (winactie) | OOR