winactie

Winnen! Tickets voor festival Pure&Crafted met o.a. Blaudzun

Na drie Berlijnse edities (2015-2017) en een spraakmakende internationale ‘on the road’ versie in 2018 komt het bijzondere, multiculturele festival Pure&Crafted dit jaar voor het eerst naar Nederland. En meteen ook naar een unieke plek: het prachtige rijksmonument Taets Art and Event Park in Zaandam, niet alleen UNESCO Werelderfgoed maar – volgens de vooruitgestuurde berichten – ook een ‘mysterieuze, historische en inspirerende locatie die is uitgegroeid tot een uitgestrekt, multifunctioneel evenemententerrein’. En het beste van alles: wij mogen tickets weggeven!

En wat daar straks gaat plaatsvinden, ontstijgt ook nog eens ruimschoots your average popfestival: naast muziek, lifestyle, eten en drinken staat namelijk – wij citeren andermaal – de motorcycle culture centraal. Zo is er de zogeheten Wall Of Death, waar de daredevils van de Ken Fox Troupe op vintage motorfietsen hun acrobatische toeren gaan uithalen, en is er in The Wheels Area de International Custom Bike Show, waar mode, handgemaakte producten en accessoires te bezichtigen en te koop zijn. Maar dit stukje zou natuurlijk niet in OOR staan als er niet ook muziek was. Want die is er, en goeie ook. Van het onderhand tot nationale trots uitgegroeide Indian Askin bijvoorbeeld, maar ook van het Vlaamse kwartet SONS, dat op het dit jaar verschenen debuut Family Dinner dusdanig veel gas geeft dat ’t zich op Pure&Crafted als een vis in het water zal voelen. En ook het uit alle hoeken van de wereld (Italië, Engeland, Zuid-Korea) afkomstige Swedish Death Candy zal met zijn harde, psychedelische spaced-out rock moeiteloos het gebrul van de motoren weten te overstemmen. Terwijl het Londense garagepunkcombo Bad Nerves het dan weer qua snelheid mag opnemen tegen de racemonsters elders op het terrein. Het festival headlinen? Laat dat maar aan Blaudzun over. We zouden zeggen: get your motor runnin’ en head out on the highway!

PURE & CRAFTED met o.a. Indian Askin, SONS, Swedish Death Candy, Bad Nerves, Black Mirrors, Tim Vantol: 28 sep Taets Art and Event Park, Zaandam. Wil jij kans maken op tickets? Stuur dan snel een mailtje naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Pure&Crafted’ en laat ons weten waarom je twee tickets verdient. Succes!

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Pearl Jam brengt nieuwe single 'Dance of the Clairvoyants' uit
nieuws

Pearl Jam brengt nieuwe single ‘Dance of the Clairvoyants’ uit

Pearl Jam kondigde op 27 maart zijn nieuwe album Gigaton aan. Nu geeft de band ook een eerste voorproefje van ...
Eefje de Visser: 'Het dancepubliek is zó positief, ik hou van dat optimisme'
interview

Eefje de Visser: ‘Het dancepubliek is zó positief, ik hou van dat optimisme’

Ze zeggen dat empatische mensen sterker geneigd zijn dialecten en accenten over te nemen. Als dat waar is, dan zit ...
The Strokes derde headliner op Best Kept Secret
nieuws

The Strokes derde headliner op Best Kept Secret

The Strokes zullen de zaterdag van Best Kept Secret headlinen. Dat kondigde de nieuwe festivaldirecteur Maurits Westerik woensdagavond live aan op ...

Winnen! Tickets voor festival Pure&Crafted met o.a. Blaudzun (winactie) | OOR