winactie

Winnen! Twee tickets voor Circa Waves in Melkweg

Circa Waves zette zijn thuisland in vuur en vlam met een knallend optreden op Glastonbury 2015. NME verkoos de show tot hét optreden van het met headliners overspoelde festival. Dat is nog eens een visitekaartje. Sindsdien groeit ook hun populariteit op het Europese vasteland. Wij mogen tickets weggeven voor het concert in de Melkweg op 21 oktober.

Circa Waves combineert de onstuimige energie van bands als Bloc Party met de hitgevoeligheid van The Kooks, wat leidt tot onweerstaanbare, zomerse popliedjes. Het werd door onze recensent omschreven als ‘opgewekte festivalrock’, maar reken maar dat het ook werkt in de popzaal. Onlangs bracht de band het tweede album What’s It Like Over There? uit.

Wil jij kans maken op tickets? Stuur dan snel een mailtje naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Circa Waves’ en laat ons weten waarom je twee tickets verdient. We geven 2×2 tickets weg. Succes! Meer informatie over het concert vind je hier.

Foto: Marcel Poelstra.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

The Libertines
Club OOR
The Libertines

The Libertines

Lees alle inter­views, achter­grond­verhalen, recensies, columns en agenda­tips van OOR nu ook op OOR.NL. Exclusief voor abonnees. ABONNEE EN WIL ...
Nick Cave and the Bad Seeds naar Ziggo Dome en Sportpaleis
nieuws

Nick Cave and the Bad Seeds naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Nick Cave gaat - naast zijn eerder aangekondigde Conversation-avonden - op tournee met de Bad Seeds in 2020. Op 29 ...
OOR viert zijn 1000e editie! Een historie in honderdtallen
nieuws

OOR viert zijn 1000e editie! Een historie in honderdtallen

Duizend bommen en granaten, het is zover! Zo luidde ongeveer de vreugdekreet afgelopen zomer, toen een vage notie (‘Zouden we ...

Winnen! Twee tickets voor Circa Waves in Melkweg (winactie) | OOR