nieuws

Within Temptation duikt de theaters in

Within Temptation zal in 2012 met een nieuwe show de grotere theaters in Nederland bezoeken, waaronder Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en het Nieuwe Luxor in Rotterdam.

De band is afgelopen week gestart met een uitgebreide wereldtournee waarbij veel grote internationale zalen en festivals worden aangedaan in twintig landen. Aansluitend hierop zal de band in het voorjaar van 2012 een theatertour doen waarvoor een exclusieve show wordt ontwikkeld met ‘bijzondere arrangementen’ van oude en nieuwe nummers van het laatste album The Unforgiving.

Overigens is het niet de eerste keer dat Within Temptation de theaters opzoekt: zowel in 2008 als in 2010 ging de band al op een uitverkochte tournee langs diverse Nederlandse theaters.

Naast de al eerder genoemde shows in Rotterdam en Amsterdam zal de band ook theaters in o.a. Breda, Heerlen, Groningen, Zwolle en Utrecht aan doen. Klik hier voor alle speeldata.

De voorverkoop is inmiddels begonnen.

Foto: William Rutten

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Erykah Badu breekt uit haar bubbel in 013
concert
Erykah Badu

Erykah Badu breekt uit haar bubbel in 013

22. Een angeliek getal in de spirituele wereld, een symbool voor gidsing en doelmatigheid. Ook is 22 de huidige leeftijd ...
This Is Not A Safe Place
album
Ride

This Is Not A Safe Place

Even de oude succesnummers oppoetsen, rondje om de wereld, cashen en weer terug naar moeder de vrouw. Zo ging het ...
Black Midi
Club OOR
Black Midi

Black Midi

Lees alle inter­views, achter­grond­verhalen, recensies, columns en agenda­tips van OOR nu ook op OOR.NL. Exclusief voor abonnees. ABONNEE EN WIL ...

Within Temptation duikt de theaters in (nieuws) | OOR