nieuws

Wolfmother e.a. naar Bospop

Naast Lenny Kravitz, Alanis Morissette en anderen is vandaag bekend geworden dat ook Wolfmother, The Union en Kenny Wayne Shepherd naar Bospop komen. Het tweedaagse festival vindt plaats tijdens het weekend van 7 en 8 juli op het Evenemententerrein Weert Noord.

Wolfmother kwam in 2006 sterk uit de startblokken met hun titelloze debuut. Radiohitje Women leverde hen zelfs een Grammy-award op. Na enkele jaren stilte keerden de Australiërs terug met hun psychedelica en ruige rocksongs. Vorig jaar stond de band nog op de affiche van Pinkpop, nu brengt Wolfmother op zaterdag 7 juli terug een bezoek aan Limburg. Ook de Britse rockers van The Union spelen op diezelfde dag in Weert, terwijl het Amerikaanse blueswonder Kenny Wayne Shepherd een dag later zijn opwachting maakt op Bospop.

Bospop vindt in 2012 voor de derde keer plaats op Evenemententerrein Weert Noord. De voorverkoop voor het festival is reeds begonnen. Check voor tickets en de volledige line-up de website van Bospop.

Foto: Paul Barendregt

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR's Eindlijst: dit zijn de 20 beste albums van 2021
eindlijst 2021

OOR’s Eindlijst: dit zijn de 20 beste albums van 2021

'Sometimes I Might Be Introvert' van Little Simz is door de Nederlandse muziekcritici uitgeroepen tot het beste album van 2021 ...
Best Kept Secret: Nick Cave, Big Thief, The Strokes e.a.
nieuws

Best Kept Secret: Nick Cave, Big Thief, The Strokes e.a.

Kort na Down The Rabbit Hole komt ook Best Kept Secret met zijn eerste namen voor 2022, met The Strokes, ...
De speciale kerst-<span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
OOR shop

De speciale kerst-OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

Met Barry Hay (door Bart Chabot en Anton Corbijn), Warren Ellis, Froukje, Rico, Bill Callahan & Bonnie ‘Prince’ Billy, Neil ...

Wolfmother e.a. naar Bospop (nieuws) | OOR