nieuws

WOO HAH! komt met groots opgezet online festival

WOO HAH! moest zijn festival schrappen voor 10, 11 en 12 juli, maar gaat online door met een heel weekend optredens, interviews, archiefbeelden en interactie met festivalgangers. WOO HAH! All Day noemen ze dat. Je kunt het evenement ook bijwonen in 013 Tilburg.

Er zijn liveshows in zowel 013 als de Red Bull Music Studios te Amsterdam. En WOO HAH! stuurt een aantal reporters het land in die thuis op bezoek gaan bij festivalgangers. Dit alles tijdens de reguliere openingstijden van het festival, alsof het festival gewoon doorgaat dus. De line-up wordt binnenkort bekend.

Kopers van een 2020 of 2021 tickets krijgen gratis toegang tot de stream. Ook zijn er Stream Tickets beschikbaar voor 7,95 euro. Er komen een beperkt aantal dagtickets beschikbaar waarmee bezoekers de daadwerkelijke live optredens in 013 bij kunnen wonen. De ticketverkoop start op maandag 6 juli om 14.00 via woohahallday.com.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Such Pretty Forks In The Road
album
Alanis Morissette

Such Pretty Forks In The Road

Als je in de tweede helft van de jaren negentig een clipzender aanzette, was de kans dat er binnen een ...
Made Of Rain
album
The Psychedelic Furs

Made Of Rain

Je hebt vintage postpunkbands die zelfs op pensioengerechtigde leeftijd nog beluisterbaar nieuw werk uitbrengen (al houdt het na Wire en ...
Fontaines D.C.: 'De insteek was dit keer postpunk-Beach Boys'
interview

Fontaines D.C.: ‘De insteek was dit keer postpunk-Beach Boys’

Dit interview met Grian Chatten en Conor Deegan III, respectievelijk zanger en bassist van het Ierse Fontaines D.C., vond plaats ...

WOO HAH! komt met groots opgezet online festival (nieuws) | OOR