nieuws

WOO HAH! komt met groots opgezet online festival

WOO HAH! moest zijn festival schrappen voor 10, 11 en 12 juli, maar gaat online door met een heel weekend optredens, interviews, archiefbeelden en interactie met festivalgangers. WOO HAH! All Day noemen ze dat. Je kunt het evenement ook bijwonen in 013 Tilburg.

Er zijn liveshows in zowel 013 als de Red Bull Music Studios te Amsterdam. En WOO HAH! stuurt een aantal reporters het land in die thuis op bezoek gaan bij festivalgangers. Dit alles tijdens de reguliere openingstijden van het festival, alsof het festival gewoon doorgaat dus. De line-up wordt binnenkort bekend.

Kopers van een 2020 of 2021 tickets krijgen gratis toegang tot de stream. Ook zijn er Stream Tickets beschikbaar voor 7,95 euro. Er komen een beperkt aantal dagtickets beschikbaar waarmee bezoekers de daadwerkelijke live optredens in 013 bij kunnen wonen. De ticketverkoop start op maandag 6 juli om 14.00 via woohahallday.com.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen lp of cd-pakket!
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen lp of cd-pakket!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Shame, ...
OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
Isles
album
Bicep

Isles

Vier jaar geleden viel de wereld als een blok voor Bicep, en dan vooral voor die belachelijk aanstekelijke hit Glue ...

WOO HAH! komt met groots opgezet online festival (nieuws) | OOR