abo-actie

Eefje de Visser, The War On Drugs en meer op vinyl!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaarabonnement (34 euro) op OOR en krijg de nieuwe Eefje de Visser, The War On Drugs, Belle And Sebastian of Billie Joe Armstrong gratis op vinyl.

Eefje de Visser

Oftewel: de plaat van het jaar volgens de verzamelde Nederlandse popcritici en radio-dj’s. En volkomen terecht. Op Bitterzoet, haar vierde album, etaleert Eefje de Visser haar grote kwaliteiten als muzikante die de grenzen voortdurend verlegt – ditmaal zijn er zelfs dance-invloeden – en liedjes maakt die nieuw klinken, maar toch vertrouwd voelen.

The War On Drugs

Een liveplaat zoals een liveplaat bedoeld is: gemaakt door een band die geboren is voor de podia en daar zijn liedjes zó sterk en bezield uitvoert dat er een meerwaarde ontstaat. Voor Live Drugs koos The War On Drugs-voorman Adam Granduciel de beste opnames uit veertig harde schijven aan livemateriaal. Een heuse Best Of dus, maar dan live.

Belle And Sebastian

Nee, geen nieuw studiowerk van Belle And Sebastian, maar de fans hebben aan livealbum What To Look For In Summer toch nog een fraai kerstpresentje. De plaat mag dienen als een geslaagd oeuvreoverzicht, want er komen zowel oude als nieuwe songs voorbij, die meteen naar een onbezorgd vakantiegevoel vol spetterende livemuziek doen terugverlangen.

Billie Joe Armstrong

Op tournee met dat laatste Green Day-album? Dacht ’t niet. Dus ging voorman Billie Joe Armstrong dit jaar in quarantaine en lanceerde op YouTube zijn reeks No Fun Mondays: heerlijk punky covers van nummers die zijn muzikale smaak bepaalden (o.a. John Lennon, Billy Bragg, Kim Wilde en The Bangles). Nu alle veertien verzameld op één plaat! 

Hebben op vinyl? Klik dan in onderstaand formulier een halfjaarabonnement aan (vinyl geldt als 2 cd’s) en mail je gekozen album naar onze abonnee-man Peter: peter@oor.nl. Als abonnee krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat en lees je ons magazine gratis op je tablet, smartphone of computer.Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Eefje de Visser: 'In dit crisisjaar heb ik geluk gehad'
interview

Eefje de Visser: ‘In dit crisisjaar heb ik geluk gehad’

Eefje de Visser maakt de platen van het jaar. We belden de 34-jarige zangeres in haar woonplaats Gent (België) om ...
Op vinyljacht met Soulwax in Los Angeles (1999)
het poparchief

Op vinyljacht met Soulwax in Los Angeles (1999)

Uit de archieven: In 1999 zocht OOR's Erik van den Berg de hipste Belgen van dat moment op in Los ...
Mode is leven, zo toont Corbijn aan in nieuw fotoboek
boek

Mode is leven, zo toont Corbijn aan in nieuw fotoboek

Je hoeft niet van muziek te houden om de muziekfoto’s van Anton Corbijn op waarde te schatten. Je hoeft ook ...

Eefje de Visser, The War On Drugs en meer op vinyl! (abo-actie) | OOR