abo-actie

Eefje de Visser, The War On Drugs en meer op vinyl!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaarabonnement (34 euro) op OOR en krijg de nieuwe Eefje de Visser, The War On Drugs, Belle And Sebastian of Billie Joe Armstrong gratis op vinyl.

Eefje de Visser

Oftewel: de plaat van het jaar volgens de verzamelde Nederlandse popcritici en radio-dj’s. En volkomen terecht. Op Bitterzoet, haar vierde album, etaleert Eefje de Visser haar grote kwaliteiten als muzikante die de grenzen voortdurend verlegt – ditmaal zijn er zelfs dance-invloeden – en liedjes maakt die nieuw klinken, maar toch vertrouwd voelen.

The War On Drugs

Een liveplaat zoals een liveplaat bedoeld is: gemaakt door een band die geboren is voor de podia en daar zijn liedjes zó sterk en bezield uitvoert dat er een meerwaarde ontstaat. Voor Live Drugs koos The War On Drugs-voorman Adam Granduciel de beste opnames uit veertig harde schijven aan livemateriaal. Een heuse Best Of dus, maar dan live.

Belle And Sebastian

Nee, geen nieuw studiowerk van Belle And Sebastian, maar de fans hebben aan livealbum What To Look For In Summer toch nog een fraai kerstpresentje. De plaat mag dienen als een geslaagd oeuvreoverzicht, want er komen zowel oude als nieuwe songs voorbij, die meteen naar een onbezorgd vakantiegevoel vol spetterende livemuziek doen terugverlangen.

Billie Joe Armstrong

Op tournee met dat laatste Green Day-album? Dacht ’t niet. Dus ging voorman Billie Joe Armstrong dit jaar in quarantaine en lanceerde op YouTube zijn reeks No Fun Mondays: heerlijk punky covers van nummers die zijn muzikale smaak bepaalden (o.a. John Lennon, Billy Bragg, Kim Wilde en The Bangles). Nu alle veertien verzameld op één plaat! 

Hebben op vinyl? Klik dan in onderstaand formulier een halfjaarabonnement aan (vinyl geldt als 2 cd’s) en mail je gekozen album naar onze abonnee-man Peter: peter@oor.nl. Als abonnee krijg je iedere maand OOR als eerste op je deurmat en lees je ons magazine gratis op je tablet, smartphone of computer.Alle welkomstgeschenken zijn exclusief verzendkosten (€5,- voor de meeste geschenken)

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR's Eindlijst: dit zijn de 20 beste albums van 2021
eindlijst 2021

OOR’s Eindlijst: dit zijn de 20 beste albums van 2021

'Sometimes I Might Be Introvert' van Little Simz is door de Nederlandse muziekcritici uitgeroepen tot het beste album van 2021 ...
Best Kept Secret: Nick Cave, Big Thief, The Strokes e.a.
nieuws

Best Kept Secret: Nick Cave, Big Thief, The Strokes e.a.

Kort na Down The Rabbit Hole komt ook Best Kept Secret met zijn eerste namen voor 2022, met The Strokes, ...
De speciale kerst-<span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
OOR shop

De speciale kerst-OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

Met Barry Hay (door Bart Chabot en Anton Corbijn), Warren Ellis, Froukje, Rico, Bill Callahan & Bonnie ‘Prince’ Billy, Neil ...

Eefje de Visser, The War On Drugs en meer op vinyl! (abo-actie) | OOR