nieuws
Hiphop

Wu-Tang Clan door de FBI gelinkt aan twee moorden

De beschuldigingen aan het adres van Robert Fitzgerald Diggs (RZA) en Corey Quontrell Woods (Raekwon) komen van twee veroordeelde drugsbaronnen, de boers Anthony en Harvey Christian. Anthony Christian is in oktober schuldig bevonden aan het plannen van de moord op Estrella maar volgens zijn advocaat, Michael Gold, worden andere verklaringen over het hoofd gezien.

Volgens de vrijgegeven documenten heeft de schutter in de Estrella moordzaak, Bloods-lid Brian Humphreys, tijdens een FBI verhoor een opvallende bekentenis gedaan. Hij (Humphreys) zou van Uncles (straatnaam van drugsrunner en informant Paul Ford) hebben gehoord dat RZA de opdracht heeft gegeven tot de moord op Boo Boo en tevens achter een $30,000 moordcontract op Brooker zat. De aanleiding hiervoor was dat beide slachtoffers familieleden van RZA en Raekwon zouden hebben bestolen.

In een eerder stadium werd ook Russell Tyrone Jones, aka Ol’ Dirty Bastard, verdacht van betrokkenheid bij Estrellas dood. Dit bleek uit Ol’ Dirty Bastards FBI-documenten die in 2012 in de openbaarheid kwamen.

De officier van justitie heeft laten weten dat geen van de verklaringen Anthony Christian vrijspreken.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Honk
album
The Rolling Stones

Honk

Als de fysiek een beetje wil meewerken, gaan The Rolling Stones de komende maanden op tournee door de VS. Reden ...
Ventura
album
Anderson .Paak

Ventura

In het geniep luister ik nog regelmatig naar R. Kelly. Toen ik een jaar of zestien, zeventien was, was ik ...
Metallica bier en andere brouwsels van muzikanten
nieuws
Metallica

Metallica bier en andere brouwsels van muzikanten

Metallica bracht eerder dit jaar in samenwerking met Stone Brewery het biertje Enter Night op de markt, dat sinds kort ...

Wu-Tang Clan door de FBI gelinkt aan twee moorden (nieuws) | OOR