nieuws

Zanger Chester Bennington (Linkin Park) overleden

Zanger Chester Bennington van Linkin Park is overleden. Volgens de Amerikaanse site TMZ heeft de 41-jarige frontman zelfmoord gepleegd. Verschillende Amerikaanse media hebben het nieuws inmiddels overgenomen. Linkin Park-bandlid Mike Shinoda heeft dit nieuws inmiddels via Twitter bevestigd.

TMZ meldt dat Bennington zichzelf in zijn huis in een buitenwijk van Los Angeles heeft opgehangen. De zanger zou vanochtend zijn gevonden. De zanger laat laat een vrouw (model Talinda Ann Bentley) en zes kinderen, onder wie een geadopteerde zoon, achter.

Chester Bennington sprak in het verleden vaker over zijn depressies. Afgelopen mei bracht hij met zijn band Linkin Park album One More Light uit. OOR sprak de zanger rond die tijd uitgebreid in Amsterdam.

Foto: Paul Barendregt

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Regeerperiode Slayer ten einde
concert
Slayer

Regeerperiode Slayer ten einde

Met de woorden ‘The end is near’ kondigde Slayer op 22 januari zijn naderende afscheid aan. Na 37 jaar, 12 ...
Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen
concert

Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen

Le Guess Who?, het immer uitdijende festival met het alsmaar duizelingwekkender wordende blokkenschema. Een cultdingetje is het al lang niet ...
Anders (Different)
album
De Jeugd Van Tegenwoordig

Anders (Different)

Een creatief hoogtij-jaar voor De Jeugd van Tegenwoordig. Na Luek uit februari is er gewoon alweer een album. Anders (Different) ...

Zanger Chester Bennington (Linkin Park) overleden (nieuws) | OOR