nieuws
Indie

Zwangere Natalie Portman in video James Blake

James Blake heeft een nieuwe video voor My Willing Heart met de wereld gedeeld. Het nummer is afkomstig van het laatste album van de singer-songwriter The Colour in Anything, dat vorig jaar al verscheen. Bekijk de clip met de hoogzwangere actrice Natalie Portman hieronder.

De video is geregisseerd door Anna Rose Holmer die eerder al verschillende films maakte, waaronder The Adults In The Room (2010) en The Fits (2015). James Blake brak in 2011 door met zijn titelloze debuutalbum waar de hit Limit To Your Love op staat. Overigens i Natalie Portman inmiddels bevallen van een gezonde dochter.

The Color In Anything verscheen in mei 2016 en is de derde langspeler van de zanger. In onze recensie over die plaat schreven wij: ‘The Colour In Anything is het bewijs dat anderen Blake’s stijl wel kunnen na-apen, maar dat niemand zoals klinkt zoals hij. Plaat van het jaar? Waarschijnlijk wel.’ Zo zie je maar, ook wij zitten er wel eens naast, want stiekem werd dit het minst succesvolle album van Blake.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Prophets Of Rage

Prophets Of Rage: voor al uw feesten en partijen

Wie vandaag de dag om zich heen kijkt, ziet waarschijnlijk genoeg om boos over te worden. Sterker nog, bijna iedereen ...
nieuws
Nick Cave

Nick Cave eerste bevestiging Rock Werchter 2018

Nick Cave & The Bad Seeds zijn de eerste bevestiging voor Rock Werchter 2018. Het Vlaamse festival vindt volgend jaar ...