nieuwe namen

ZZ Top-frontman Billy F Gibbons en meer op Bospop

Bospop voegt nog eens zeven namen toe. Billy F Gibbons, Racoon, Eric Steckel, Daan, Blackbird, Le Noise en Guy Swinnen komen spelen op het festival in Weert. Eerder werden onder andere Porcupine Tree, Nile Rodgers + Chic en Simply Red al bevestigd.

Foto Daniël de Borger

Met Billy F Gibbons haalt Bospop opnieuw een gitaaricoon binnen. Hij was frontman en de belangrijkste songwriter van ZZ Top. Sinds 2015 treedt hij ook onder zijn eigen naam op, met een mix van solowerk en klassieker van zijn band. Ondanks het overlijden van bassist Dusty Hill (hierboven naast Gibbons op de foto) treedt ZZ Top ook nog regelmatig op.

Naast de genoemde namen zijn onder andere Joe Bonamassa, Rag’n’Bone Man, Rowwen Hèze, The Analogues, Son Mieux en DI-RECT te zien op Bospop (7-9 juli). Kijk hier voor dagkaarten (87,50 euro) en weekendkaarten (197,50 euro).

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
Dark Matter
rock
Pearl Jam

Dark Matter

Pearl Jam lijkt er weer zin in te hebben. De laatste door de pandemie uitgestelde Gigaton-shows werden vorig jaar nog ...
The Tortured Poets Department
pop
Taylor Swift

The Tortured Poets Department

OOR-collega Thomas Snoeijs noemde Taylor Swift onlangs ‘de grote winnaar van de wereldwijde aandachtseconomie’. Een betere omschrijving van de Amerikaanse ...

ZZ Top-frontman Billy F Gibbons en meer op Bospop