OOR 3 2015 – cover #1 van 4

6,50

OOR presenteert unieke Anton Corbijn editie

Binnenkort wordt topfotograaf Anton Corbijn zestig jaar. Behalve met twee omvangrijke fototentoonstellingen in Den Haag (HOLLANDS DEEP in het Gemeentemuseum en 1-2-3-4 in het naastgelegen Fotomuseum) wordt dat deze maand gevierd met een unieke editie van OOR, het blad waar ’t voor Corbijn tenslotte ooit allemaal begon. Vanaf donderdag 12 maart ligt dit speciale bewaarnummer van OOR in de winkels en wel invier verschillende, door Corbijn himself geselecteerde covers, met daarop foto’s van Kurt Cobain, Bono, Jeff Buckley en Johnny Rotten die nog niet eerder gepubliceerd werden.

Binnenin ruimen we 20 pagina’s in voor een uitvoerig en indringend interview met de grote visuele kunstenaar (tegenwoordig tevens filmregisseur), wiens werk menig muzikant substance verleende en die ooit wereldwijd de standaard zette voor spannende popfotografie, ondanks dat hij zichzelf nooit een popfotograaf vond. ‘Die term heb ik altijd bestreden. Ik vond: ik ben een portretfotograaf binnen de popwereld.’ Samen met Anton Corbijn blikken we terug op zijn werk en leven, terwijl we de pagina’s verlevendigen met wederom veel onuitgebracht beeld.

Behalve véél Anton Corbijn vind je in de nieuwe OOR interviews met o.a. The Prodigy, Björk, Selah Sue, Mark Ronson, Seasick Steve, Death Cab For Cutie, Danko Jones en Rats On Rafts. Verder duiken we diep de eighties in met Simple Minds, kijken we in de platenkast van staatssecretaris Sander Dekker en zetten we de spotlights op veelbelovende nieuwe namen als Ryley Walker, Bed Rugs en Tobias Jesso Jr. Dit alles uiteraard naast de maandelijkse wagonlading aan album-, boek- en filmrecensies.

OOR 3 ligt vanaf donderdag 12 maart in de kiosk, maar kan nu al online worden besteld.

Wil jij per se de versie met John Lydon (Sex Pistols, PiL) op de cover, maak dan gebruik van deze aanbieding en bestel OOR 3 2015 cover 1 van 4.

Uitverkocht