OOR life

Altijd de hoogste kwaliteit in-ears van Bowers & Wilkins

Of je nou muzikant bent of gewoon liefhebber, je bent altijd wel on the road of on the go. Gelukkig haakt de technologie feilloos in op het jachtige bestaan: je favoriete muziek neem je steeds makkelijker mee, overal naartoe, in de allerhoogste kwaliteit. Bowers & Wilkins presenteert in het kader van True Wireless nu twee nieuwe draadloze in-ear headphones: de PI7 en PI5.

Beide modellen hebben een noise cancelling-functie en kunnen draadloos worden opgeladen, je bedient ze met de Bowers & Wilkins-app en ze reageren ook op Siri of Google Assistant. Daarnaast kan je meerdere apparaten aan de PI7 en PI5 koppelen. Omdat het oog ook wat wil, maakt het gewaagde ontwerp van deze innovatieve in-ear headphone het plaatje passend af. De PI7 onderscheidt zich door de 24-bits audioverbinding, die ervoor zorgt dat je muziek kan luisteren van professionele studiokwaliteit.

De in-ears worden aangestuurd door maar liefst zes microfoons, waardoor je zelfs op professionele toon kunt bellen. En dan heeft de PI7 ook nog de smartcase, die je niet alleen onderweg gewoon kunt opladen, maar ook gebruikt kan worden als bron voor bluetooth, door z’n unieke retransmission-functie. Je plugt de case in een apparaat zonder bluetooth, bijvoorbeeld een oude aux-speaker of het inflight-entertainment systeem van een vliegtuig, en hij zet het signaal om naar bluetooth, waardoor je gewoon draadloos kan luisteren.

De PI5 is ondertussen de aangewezen headphone voor snelle jongens en meisjes, op avontuur in de vrije natuur of juist de urban jungle. Naast de uitzonderlijke geluids- en gesprekskwaliteit gaat de batterij van dit handzame model meer dan 24 uur mee, kan je je accu binnen een kwartier een boost van twee uur extra geven en dankzij de noise cancelling hoor je het geluid van crosstown traffic alleen als Hendrix ’t speelt – kraakhelder en loepzuiver, zoals we van Bowers & Wilkins gewend zijn.

www.bowerswilkins.com | PI7 €399 / PI5 €249

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Foo Fighters delen discoplaat met Bee Gees-covers
luisteren

Foo Fighters delen discoplaat met Bee Gees-covers

De Foo Fighters hebben het debuut van de Dee Gees gedeeld. Op het album 'Hail Satin' spelen Dave Grohl en ...
Eric Clapton: 'Vaccinatiebewijs is discriminatie'
nieuws

Eric Clapton: ‘Vaccinatiebewijs is discriminatie’

Eric Clapton weigert optredens in zalen waar alleen bezoekers met een vaccinatiebewijs binnen mogen. Hij noemt de maatregelen discriminerend ...
Pukkelpop 2021 gaat toch niet door: 'Onmogelijk'
nieuws

Pukkelpop 2021 gaat toch niet door: ‘Onmogelijk’

Pukkelpop 2021 gaat niet door. De organisatie ziet geen mogelijkheid om het festival te organiseren met de huidige coronaregels in ...

Altijd de hoogste kwaliteit in-ears van Bowers & Wilkins | OOR