OOR life

Altijd de hoogste kwaliteit in-ears van Bowers & Wilkins

Of je nou muzikant bent of gewoon liefhebber, je bent altijd wel on the road of on the go. Gelukkig haakt de technologie feilloos in op het jachtige bestaan: je favoriete muziek neem je steeds makkelijker mee, overal naartoe, in de allerhoogste kwaliteit. Bowers & Wilkins presenteert in het kader van True Wireless nu twee nieuwe draadloze in-ear headphones: de PI7 en PI5.

Beide modellen hebben een noise cancelling-functie en kunnen draadloos worden opgeladen, je bedient ze met de Bowers & Wilkins-app en ze reageren ook op Siri of Google Assistant. Daarnaast kan je meerdere apparaten aan de PI7 en PI5 koppelen. Omdat het oog ook wat wil, maakt het gewaagde ontwerp van deze innovatieve in-ear headphone het plaatje passend af. De PI7 onderscheidt zich door de 24-bits audioverbinding, die ervoor zorgt dat je muziek kan luisteren van professionele studiokwaliteit.

De in-ears worden aangestuurd door maar liefst zes microfoons, waardoor je zelfs op professionele toon kunt bellen. En dan heeft de PI7 ook nog de smartcase, die je niet alleen onderweg gewoon kunt opladen, maar ook gebruikt kan worden als bron voor bluetooth, door z’n unieke retransmission-functie. Je plugt de case in een apparaat zonder bluetooth, bijvoorbeeld een oude aux-speaker of het inflight-entertainment systeem van een vliegtuig, en hij zet het signaal om naar bluetooth, waardoor je gewoon draadloos kan luisteren.

De PI5 is ondertussen de aangewezen headphone voor snelle jongens en meisjes, op avontuur in de vrije natuur of juist de urban jungle. Naast de uitzonderlijke geluids- en gesprekskwaliteit gaat de batterij van dit handzame model meer dan 24 uur mee, kan je je accu binnen een kwartier een boost van twee uur extra geven en dankzij de noise cancelling hoor je het geluid van crosstown traffic alleen als Hendrix ’t speelt – kraakhelder en loepzuiver, zoals we van Bowers & Wilkins gewend zijn.

www.bowerswilkins.com | PI7 €399 / PI5 €249

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Oliver ...
OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment
Elftal

OOR Elftal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen volgens de redactie. Dit is ...
De laatste dans van De Dijk in Ziggo Dome
concert
de dijk

De laatste dans van De Dijk in Ziggo Dome

'De laatste kans om De Dijk te zien', zo werd de eerste Ziggo Dome-show aangekondigd. Vervolgens ging er nóg zo'n ...

Altijd de hoogste kwaliteit in-ears van Bowers & Wilkins | OOR