ESNS20

Eurosonic bevestigt Spinvis, Lankum, Duncan Laurence en meer

Wie Conchita Wurst uitnodigt, moet ook ruimte op zijn festival vrijhouden voor de Nederlandse Songfestivalwinnaar. Duncan Laurence speelt in januari dus op Eurosonic, bevestigt het festival vandaag.

Spinvis komt eveneens naar Groningen onder de noemer ‘hat Fernweh’ (reislust). Volgens zijn label Excelsior bereidt hij zich voor op een tournee door Duitsland.

Ook nieuw op de lijst: de Ierse folksensatie Lankum, de kersverse Subpop-debutanten The Homesick, het Rotterdamse Lewsberg en de twee hipste Belgische rappers van het moment: Zwangere Guy en Brihang.

Check hier alle 87 nieuwe aankondigingen. ESNS kondigde vorige week al nieuwe namen aan voor Noorderslag. Zo komt Eefje de Visser haar nieuwe album Bitterzoet spelen en staan ook MEROL, Pip Blom, Tabitha en Snelle geprogrammeerd.

Eurosonic Noorderslag vindt plaats van 15 tot en met 18 januari.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Pearl Jam kondigt nieuw album 'Gigaton' aan
nieuws

Pearl Jam kondigt nieuw album ‘Gigaton’ aan

Pearl Jam heeft een nieuw album aangekondigd: Gigaton. De (heel) langverwachte opvolger van Lightning Bolt (2013) komt 27 maart uit, ...
Kurt Vile komt solo naar Muziekgieterij en Tivolivredenburg
nieuws

Kurt Vile komt solo naar Muziekgieterij en Tivolivredenburg

Kurt Vile zal tijdens zijn Europese tour stops maken in Maastricht en Utrecht. Op 7 juni staat Vile in de ...
Eminem brengt vanuit het niets nieuw album uit
nieuws

Eminem brengt vanuit het niets nieuw album uit

Geen aankondiging, geen teasers vooraf: Eminem heeft Music To Be Murdered By vanuit het niets uitgebracht. Het is de opvolger van Kamikaze ...

Eurosonic bevestigt Spinvis, Lankum, Duncan Laurence en meer | OOR