ingezonden bericht

Tips om muziek te luisteren in het vliegtuig

Ga jij binnenkort heerlijk op vakantie met het vliegtuig? Dan is dat natuurlijk een heerlijk vooruitzicht. Toch is de vlucht vaak iets waar veel mensen tegenop zien. Niet zozeer omdat ze het spannend vinden, maar meer omdat je vaak een paar uur saai op je stoel moet blijven zitten. Gelukkig hebben we tegenwoordig genoeg vertier, maar dan nog blijkt het voor veel mensen niet iets wat ze leuk vinden. Gelukkig brengt muziek dan uitkomst, helemaal omdat je je favoriete playlist helemaal zelf kunt samenstellen en ook niet meer te maken hebt met de beperking van een cd bijvoorbeeld. Om ervoor te zorgen dat je tijdens het vliegen in alle rust kunt genieten van de muziek, hebben we een aantal tips voor je.

[INGEZONDEN BERICHT]

Kies de juiste koptelefoon of oordopjes

Het kiezen van de juiste hoofdtelefoon of oordopjes is natuurlijk de belangrijkste eerste stap om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het geluid goed is. Vooral in het vliegtuig is het belangrijk dat je zorgt dat je niet alleen in ear oordoppen hebt, maar ook zorgt dat het omgevingsgeluid wordt geblokkeerd. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat het geluid van de straalmotoren van het vliegtuig vrij veel lawaai maakt. Het beste is om te kiezen voor een over ear koptelefoon. Handig is dan wel om ook een goede rugtas te kopen, zodat je je koptelefoon ook gemakkelijk kunt opbergen mocht dit nodig zijn. Je zult zien dat de juiste koptelefoon een enorm verschil kan maken. Zeker iets om goed over na te denken dus.

Stel een afspeellijst samen

Voordat je aan boord gaat, is het een goed idee om een afspeellijst samen te stellen met je favoriete nummers. Bedenk welke muziekgenres je wilt beluisteren en maak hier een lijst van. Vooral in de huidige tijd is dit gemakkelijker dan ooit. Zo kun je voor een paar euro per maand een abonnement op Spotify nemen en heb je toegang tot vele miljoenen nummers en zelfs afspeellijsten van vrienden of onbekenden die je misschien wel aanspreken. Dit scheelt je een hoop tijd. Wil je nu niet iedere keer hoeven na te denken waar je mobiel is? Dan is het handig om een telefoontasje dames te kopen, zodat je je telefoon altijd bij je hebt. Mocht je dan in slaap vallen of om wat voor reden dan ook even snel iets moeten doen, dan hoef je niet bang te zijn dat je je telefoon hoeft te zoeken.

Download je muziek offline

Een afspeellijst is leuk, maar dan moet je wel toegang hebben tot het internet. Aangezien je dit in het vliegtuig niet hebt, is het belangrijk om voor vertrek je muziek te downloaden, zodat je alles ook offline kunt luisteren. Wel even goed kijken of je voldoende opslagruimte op je telefoon hebt, aangezien je anders problemen kunt krijgen met het opslaan van foto’s en dat zal zonde zijn. Je wilt natuurlijk niet dat je niet alleen bijzondere momenten op vakantie vast kunt leggen, omdat je per se een playlist wilt hebben met honderden nummers.

[INGEZONDEN BERICHT]

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop of lees digitaal
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop of lees digitaal

Nothing But Thieves, Keane, The Analogues, S10, Palaye Royal, Stanley Donwood & Thom Yorke, Jane’s Addiction, Mdou Moctar, Arooj Aftab ...
Het beste van Best Kept Secret 2024: de ware headliners spelen in tenten
best kept secret

Het beste van Best Kept Secret 2024: de ware headliners spelen in tenten

Zijn we klaar? Heeft St. Paul het licht al uitgedaan? Dan is het tijd om terug te blikken op Best ...
Win! Tickets voor de secret show van Eefje de Visser in Rotterdam
winactie
eefje de visser

Win! Tickets voor de secret show van Eefje de Visser in Rotterdam

Eefje de Visser bereidt zich voor op de festivalzomer met een unieke show op een nog geheime locatie in Rotterdam ...

Tips om muziek te luisteren in het vliegtuig | OOR