winactie

David Bowie boxset t-shirt

Vorige maand kwam de David Bowie-boxset A New Career In A New Town uit. Deze verzamelbox beslaat de jaren ’77-’82, waarin Bowie onder meer zijn ‘Berlin Trilogy’ uitbracht (Low, Heroes en Lodger). In totaal bestaat de boxset uit maar liefst negen albums met elf cd’s. Naast de drie Berlijn-albums zijn ook Scary Monsters (and Super Creeps), het livealbum Stage en onder meer een compilatie met niet-album singles en b-kantjes te vinden in de box. OOR heeft een aantal limited edition Bowie t-shirts liggen in de herenmaten L en XL. Jij kunt er zo een winnen!

 Wat moet je daarvoor doen? Stuur een mailtje naar prijsvraag@oor.nl o.v.v. ‘Bowie t-shirt’ en vertel ons waarom jij dat shirt moet winnen. Vermeld ook even of je L of XL wilt hebben en vergeet ook niet je adres door te geven. Succes en wie weet draag jij binnenkort wel zo’n kek David Bowie t-shirt.

Winnaars krijgen vanzelf bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
Compilatie Chris Cornell aangekondigd
nieuws
Chris Cornell

Compilatie Chris Cornell aangekondigd

Op 16 november verschijnt er een uitgebreide compilatie van de overleden Chris Cornell. Het album, simpelweg Chris Cornell genaamd, is bedoeld als ...

David Bowie boxset t-shirt (winactie) | OOR